Diari Més

LaLiga es reuneix amb el Reus per oferir una solució provisional

L’entitat hauria ofert un avançament per pagar els salaris dels jugadors

Joan Oliver.

Joan Oliver, protagonista d'un vídeo difós pel PP on parla d'hispanofòbiaOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot i que Joan Oliver, actualment accionista majoritari del CF Reus Deportiu, va assegurar que no recorreria al pagament de salaris per allargar la situació i mantenir els jugadors a l’entitat, sembla que l’opció de fer efectiu l’abonament de les nòmines dels futbolistes podria ser la més probable.

Pel que ha pogut saber aquest mitjà, a finals de la setmana passada, representants de LaLiga es van reunir amb el club reusenc i haurien ofert l’opció d’avançar els diners al club reusenc perquè pugui fer efectiu el pagament de les nòmines que deu als seus futbolistes.

Tot i que aquesta mesura serviria per evitar que els jugadors roig-i-negre comencin els tràmits per extingir els seus contractes amb el CF Reus, el pagament de les nòmines només significaria allargar la situació d’incertesa que viu la plantilla roig-i-negra, si Joan Oliver no aconsegueix tancar una operació de venda del club de la capital del Baix Camp amb un inversor que pugui posar solució a la situació econòmica de l’entitat, i que si no arriba abans que es tanqui el mercat d’hivern al 31 de gener de l’any que ve, tampoc servirà per inscriure els tres jugadors que es troben sense fitxa actualment; Tito Ortiz, Vítor Silva i Karim Yoda.

Així doncs, si finalment LaLiga abona els salaris dels futbolistes, es produirà una pròrroga perquè Joan Oliver aconsegueixi trobar un inversor que pugui fer front al deute que el club acumula i que supera els cinc milions d’euros. Una operació que, de moment, sembla que no arriba.

tracking