Diari Més

El suec Mukiibi, al punt de mira grana

El central va ser dissabte al Nou Estadi per veure el partit del Nàstic, ja que es troba visitant la ciutat de Tarragona

Mukiibi en un partit d'aquesta temporada

El suec Mukiibi, al punt de mira granaOstersunds FK

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El central suec Ronald Mukiibi, acutalment jugador de l’equip del mateix país Ostersunds, que juga l’Allsvenskan, la primera divisió del país nòrdic, va visitar dissabte el Nou Estadi i va presenciar el partit entre el Nàstic i el Granada, que els tarragonins van acabar perdent per 0-1.

Pel que ha pogut saber aquest diari, el central es troba en el punt de mira del club grana com a possible nou fitxatge, tot i que, de moment, l’operació entre el jugador i el Nàstic encara es troba en la fase de negociació i no està, ni de bon tros, tancada.

El club grana ha rebut molt bons informes sobre aquest futbolista de 27 anys, que segons sembla, si finalment decideix signar amb el Nàstic, arribaria al club tarragoní amb l’objectiu de convertir-se en el substitut del també central Josua Antonio Mejías, a qui el club tarragoní sembla que té la intenció de tornar al Leganés, club que el va cedir a l’entitat grana.

Així doncs, ja que l’operació entre el central i el club es troba en fase de negociació, el motiu de la visita de Mukiibi al Nou Estadi i a la ciutat de Tarragona, era el de tenir una primera presa de contacte amb la que es convertiria en la ciutat del jugador, si finalment acaba fitxant per al club grana, ja que la lliga sueca segueix un calendari diferent, i la competició va acabar fa aproximadament un mes, fet que deixa llibertat al futbolista per explorar noves opcions, com la del fitxatge pel club tarragoní.

Tot i ser nascut a la ciutat sueca de Göteborg, el central Ronald Mukiibi és d’origen ugandès, i el 2017 va ser convocat per disputar la Copa d’Àfrica amb la selecció d’aquest país, però finalment va decidir rebutjar la invitació. La trajectòria futbolística d’aquest prometedor central amb qui el Nàstic pretén començar a reforçar la defensa de l’equip, ha transcorregut sempre a Suècia, i si finalment Mukiibi decideix vestir la samarreta grana, suposaria un gran canvi d’escenari per aquest futbolista.

Martín vol reforçar l’equip

L’interès per Ronald Mukiibi del Nàstic de Tarragona respon a les intencions que ja va anunciar l’entrenador, Enrique Martín, des de la seva arribada al club grana. El tècnic navarrès pretén reforçar l’equip al mercat d’hivern, que s’obre l’1 de gener del 2019, i precisament la defensa és una part de l’equip que Martín ha declarat en més d’una ocasió que necessita millorar.

Caldrà veure doncs, com evolucionen les negociacions amb el central suec Mukiibi, i si finalment el Nàstic pot aconseguir incorporar aquest prometedor jugador.

tracking