Diari Més

Sense por al líder

El Reus visita aquest diumenge a les 12 hores a un Alcorcón que ha presentat la seva sorprenent candidatura a l'ascens a Primera

Jesús Olmo, durant una acció del CF Reus-Lorca disputat a l'Estadi Municipal de Reus aquesta temporada.

El CF Reus decideix recórrer la targeta vermella de Jesús OlmoOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus visita aquest diumenge, a les 12 hores, un Alcorcón que, sorprenentment, s'ha ubicat com a líder de Segona A amb prop de la meitat del campionat disputat.

Els de Xavi Bartolo, més que preocupats per la situació financera del club, buscaran tres punts que els ajudin a marxar de la zona de descens o, com a mínim, a quedar a prop de les posicions de salvació.

El Reus no té cap baixa, de manera que tots els futbolistes estaran disponibles.

Si Bartolo continua apostant per la línia de quatre defensors, aquests podrien ser Bastos en el lateral dret, Villanueva a l'esquerre i Catena i Olmo a l'eix. Sempre, amb Edgar Badia a la porteria.

En el centre del camp, tret que hi hagi algun contratemps de darrera hora, Juan Domínguez, Gus Ledes i Mario Ortiz seran els escollits, mentre que a dalt podrien repetir Vaz, Fran Carbia i Miguel Linares.

Els reusencs acumulen sis jornades sense conèixer la victòria. Han sumat un punt dels darrers divuit en joc i, la darrera victòria a domicili, es va produir a la cinquena jornada de Lliga, a Tenerife. Molts motius per jugar sense por a Santo Domingo.

tracking