Diari Més

El Granada prova la desesperació del Nàstic

Els andalusos visiten el Nou Estadi aquesta tarda a les 16 hores

Abrahám Minero, durant el Nàstic-Almería

Abrahám Minero, durant el Nàstic-AlmeríaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona travessa un nefast moment de resultats, unit a un lamentable joc. Aquesta circumstància, ha portat a l'equip d'Enrique Martín a consolidar-se com a «fanalet vermell» de la Segona Divisió A, amb deu punts, a sis de les posicions de permanència.

Els tarragonins rebran aquesta tarda, a les 16 hores, a un imponent Granada, tercer classificat amb 31 punts empatat amb la zona d'ascens directe i a únicament dos punts del líder Alcorcón.

Els andalusos són l'equip més temible a domicili de tots els que competeixen a la categoria de plata del futbol espanyol. Com l'Albacete, han sumat catorze punts com a visitants, fet que no els situa ara mateix com el millor rival que li pugui tocar al Nàstic.

El centre del camp

Enrique Martín, tècnic del Nàstic, tindrà problemes per a confeccionar un onze de garanties, sobretot pel que fa al centre del camp. David Rocha és baixa per acumulació d'amonestacions i Ramiro Guerra i Fali estan lesionats. Per tant, el que està clar és que Javi Márquez i Imanol García seran titulars. Per davant, Brugui és qui té més números de jugar, encara que opcions com Viti o Tete Morente no són descartables.

Amb Isaac Becerra en porteria, tornarà al lateral dret Sebas Coris, després de superar el procés víric que el va impedir jugar a Sòria. A l'esquerra, continuarà Abrahám i, en el centre de la defensa, Albentosa, Djetei (Cadamuro podria tornar a l'onze per l'africà) i el jove Salva Ferrer.

A dalt, Uche, després del mal partit contra el Numancia, deixarà el seu lloc a Luis Suárez, qui formarà parella atacant amb Manu Barreiro.

tracking