Diari Més

Xavi Bartolo: «L'equip ha merescut quelcom més en les darreres jornades»

Els roig-i-negres s'enfrontaran a l'Alcorcón aquest diumenge a les 12 hores

Xavi Bartolo durant la roda de premsa.

Xavi Bartolo: «L'equip ha merescut quelcom més en les darreres jornades»CF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

XaviBartolo, l'entrenador delCFReus,ha comparegut aquest divendres per parlar del partit de diumenge que disputarana casa de l'Alcorcón a les 12 hores.

El tècnic roig-i-negre ha explicat que el rival d'aquesta jornada és complicat, ja que l'equip «és líder i no és per casualitat». Tot iaixò, assegura que «intentarem, com sempre, veure els defectes del rival per treure'n profit» i aconseguir sumar una victòria, que seria un bàlsam per l'equip reusenc.

En les últimes jornades, elsroig-i-negres no han aconseguit bons resultats i a això se li ha sumat la situació econòmica complicadaper la qualestà passant el club. SegonsBartolo«l'equip ha merescut quelcom més en les darreres jornades que ha disputat». El tècnic assegura que la plantilla ha d'afrontar la situacióper la qualestan passant,peròsobretot tenen clar que «hi hauna vessantesportiva on hem de continuar competint».

Sobre l'Alcorcón, sap que és un equip sòlid a la zona del darrere mentre que davant la porteria del rival és resolutiu. Elsroig-i-negres ho tindran difícil però una victòria els serviria per aixecar els ànims de l'equip.

tracking