Diari Més

Un Reus desanimat i sense solució a la vista visita el líder de la Segona A

L’Alcorcón ha aconseguit sumar 22 dels 24 punts que ha disputat a l’estadi de Santo Domingo

Imatge d'alguns futbolistes del CF Reus, després d'encaixar una derrota a l'Estadi Municipal.

Un Reus desanimat i sense solució a la vista visita el líder de la Segona AOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus Deportiu visita diumenge a les dotze del migdia el camp del líder de la categoria, l’Alcorcón, després d’una setmana de desànim per la falta de notícies sobre la solució per la situació econòmica precària que viu el club del Baix Camp, unes notícies que l’accionista majoritari de l’entitat, Joan Oliver, havia promès que arribarien ja fa dies.

L’equip roig-i-negre es troba immers en una crisi, no només econòmica, sinó també anímica i esportiva. La plantilla del Reus, que fins a finals d’octubre va resistir la situació amb una actitud admirable sobre el terreny de joc, ha vist com en el darrer mes les coses se li complicaven.

Els homes de Xavi Bartolo porten una ratxa de quatre jornades seguides sense puntuar i encaixant derrotes doloroses, i sis setmanes sense conèixer la victòria, des del partit contra el Rayo Majadahonda a l’Estadi Municipal, en què els roig-i-negres es van imposar per 2-1.

En canvi, el rival del Reus d’aquest diumenge, l’Alcorcón, viu una situació molt oposada. Els madrilenys encapçalen la classificació des de fa tres jornades, i actualment sumen 33 punts. La setmana passada l’equip dirigit per Cristóbal Parralo va encaixar la tercera derrota de la temporada contra l’Albacete (2-1), però tot i l’ensopegada, els madrilenys segueixen líders de la categoria.

A més, els números no estan de la banda del Reus per a aquest partit, ja que el conjunt groc no ha perdut cap dels vuit partits que ha disputat aquesta temporada a l’estadi de Santo Domingo, i només n’ha empatat un, sumant un total de set victòries a casa, mentre que el Reus, tot i haver aconseguit dues de les tres victòries del curs a domicili, ja fa més de dos mesos des que va protagonitzar la darrera, a Tenerife (0-1).

L’Alcorcón només s’ha quedat sense marcar en tres dels setze partits que ha jugat aquesta temporada, i amb els problemes de consistència que ha demostrat darrerament la defensa roig-i-negra, costa imaginar que el conjunt madrileny no generi prou ocasions de perill a l’àrea d’Edgar Badia per a acabar marcant, i caldrà veure com reaccionen els homes de Bartolo als gols en contra en aquesta ocasió.

No hi serà Sanabria

El lateral dret de l’Alcorcón Laureano Sanabria es perdrà el partit de diumenge per acumulació de targetes grogues, ja que va veure la cinquena diumenge passat en el partit contra l’Albacete.

El defensa ha estat un element fix en les alineacions de Parralo, que, des de la seva arribada a l’equip la temporada passada, l’ha fet jugar de titular en 58 partits consecutius, sense substituir-lo. Una xifra que es veurà interrompuda en el partit d’aquest diumenge, i que l’entrenador del conjunt groc haurà de suplir, probablement amb Felipe Alfonso, que enguany només ha jugat tres partits, dos de Copa del Rei i un de Lliga.

Si no hi ha baixes d’última hora, Xavi Bartolo comptarà amb tots els seus homes de cara a l’enfrontament de diumenge.

La visita de l’AFE

La trobada amb representants de l’AFE que van tenir els futbolistes del Reus el passat dimecres, en què l’Associació de Futbolistes Espanyols va voler informar-los sobre els passos a seguir en cas que es compleixi el termini de la tercera nòmina sense cobrar-la, va fer evident que, de moment no sembla que hi hagi una solució per a la situació del club a prop. Si el 10 de desembre a les 23.59 hores, el club no ha fet efectiu el pagament, els jugadors podran demanar l’extinció del contracte, aquesta opció però, seria anul·lada si durant els 7 i 10 dies hàbils següents el Reus abona els salaris pendents.

L’entitat va informar que el conveni col·lectiu que hi ha actualment a LaLiga només permet extingir la llicència de futbolista a dotze jugadors d’un equip, i tenint en compte que ho farien els tres futbolistes que no tenen fitxa; Tito, Yoda i Vítor Silva, només ho podrien demanar nou jugadors de la plantilla del primer equip roig-i-negre.

tracking