Diari Més

El Nàstic afronta una veritable prova de foc contra el Granada al Nou Estadi

Els andalusos són tercers i arriben a Tarragona amb la moral alta després de retrobar-se amb la victòria al camp del Málaga

Imatge de Ramos en el partit contra l'Sporting, el davanter colombià serà un dels homes a tenir en compte per la defensa del Nàstic.

El Nàstic afronta una veritable prova de foc contra el Granada al Nou EstadiGranada CF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona rebrà demà el Granada al Nou Estadi a les quatre de la tarda en un partit que serà una prova de foc per als homes d’Enrique Martín, que fa uns dies van rebre un toc d’atenció per part del cos tècnic i la direcció esportiva del club tarragoní, sobre la situació preocupant en què es troba l’equip, que fa setmanes que ocupa l’última plaça de la classificació.

Els tarragonins no guanyen des de fa cinc jornades, quan van vèncer l’Oviedo al Nou Estadi per 2-1 en el primer partit d’Enrique Martín com a entrenador grana, i amb només deu punts sumats en aquests moments de la temporada, necessiten començar a encadenar victòries per sumar de tres en tres.

El rival del Nàstic de demà, el Granada, que va ocupar durant unes jornades la plaça de líder de Segona A, arriba a Tarragona amb els ànims recuperats després d’haver-se retrobat amb la victòria dissabte passat a Màlaga, on van vèncer per 0-1 el conjunt blanc-i-blau. Els homes de Diego Martínez són actualment tercers a la classificació, empatats a punts amb el segon classificat, el Deportivo de la Corunya.

Al Nàstic li tocarà enfrontar-se a un equip fort i amb potència a l’atac, que ha marcat en tretze dels setze partits de lliga que ha disputat aquesta temporada, i en set dels quals ho ha fet en més d’una ocasió. La defensa grana haurà de parar especial atenció al davanter colombià Ramos, que en els darrers partits ha exercit de davanter centre i que ha marcat tres dianes enguany amb l’equip granadí, i també a Antonio Puertas, el màxim golejador del conjunt andalús aquesta temporada amb sis gols.

A més, el Granada disposa de diversos recursos a l’atac, com ara Pozo i Vadillo, que també han marcat en diverses ocasions aquesta temporada.

Álex Martínez, baixa segura

Pel que fa a la defensa del Granada, Diego Martín haurà de suplir la baixa del lateral Álex Martínez, que estarà prop de tres mesos de baixa per un trencament parcial del tendó d’Aquil·les de la cama dreta. Dimecres el club andalús va anunciar el diagnòstic de la lesió de Martínez, que «requerirà tractament de fisioteràpia», fet que el mantindrà allunyat del terreny de joc aproximadament dotze setmanes.

El sevillà és un home clau per a les alineacions de l’entrenador del Granada, ja que és el futbolista que més minuts ha disputat amb el conjunt andalús. També estan descartats per al partit de demà Fran Rico i Adri Castellano, que encara s’estan recuperant de les seves respectives lesions de genoll. També són dubte per al partit al Nou Estadi el lateral Víctor Díaz que pateix una gastroenteritis que li va impedir entrenar dimecres, i Ángel Montoro, que es va fer un esquinç al turmell dimarts.

Tampoc hi serà Rocha

El migcampista grana David Rocha tampoc jugarà demà, ja que li toca complir el partit de sanció per acumulació de targetes grogues, després que diumenge passat veiés la cinquena a Sòria, en el partit contra el Numancia que el conjunt tarragoní va perdre per 3-0.

Enrique Martín no podrà comptar doncs amb Rocha, ni tampoc amb Fali o Ramiro Guerra per al mig del camp del Nàstic demà, ja que aquests dos es troben de baixa per lesió, com va anunciar el club grana en un comunicat el passat dimarts.

La resta del conjunt grana va realitzar ahir la penúltima sessió de preparació del partit de demà contra el Granada, en què els tarragonins hauran de demostrar si han reaccionat al toc d’atenció.

tracking