Diari Més

Toc d'atenció per als futbolistes grana després de la derrota a Sòria

La situació esportiva en què es troba el Nàstic és preocupant, havent sumat només 10 punts a la jornada 16

Imatge de la sessió d'entrenament del Nàstic de Tarragona celebrada el passat dilluns.

Toc d'atenció per als futbolistes després de la derrota a SòriaNàstic de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La situació esportiva en què es troba actualment el Nàstic de Tarragona és preocupant, els grana són cuers de la classificació amb només deu punts. La imatge que va donar l’equip en la segona part del partit contra el Numancia de diumenge va ser «lamentable», segons les paraules del president del club tarragoní, Josep Maria Andreu, en les declaracions que va fer després de l’enfrontament, quan va carregar contra el rendiment de l’equip i va qualificar el joc d’«esperpèntic».

Per aquest motiu, els futbolistes van tenir ahir una cita amb el director esportiu del Nàstic, Arnal Llibert, el nou assessor del club Antonio Prieto, i l’entrenador, Enrique Martín, a les instal·lacions del club grana, tot i que es tractava del seu dia de descans dels entrenaments. La raó d’aquesta trobada era, principalment, fer un toc d’atenció a la plantilla del primer equip del Nàstic sobre la situació en què es troba l’equip, i demanar als futbolistes compromís i treball per intentar millorar-la com més aviat millor.

El Nàstic fa cinc jornades que no guanya, des del partit de debut d’Enrique Martín com a tècnic grana, en què els tarragonins es van enfrontar a casa contra l’Oviedo, i van aconseguir la victòria a l’últim moment amb un gol de Raúl Albentosa en temps de descompte (2-1).

A banda d’aquesta victòria, l’equip grana només ha estat capaç de sumar els tres punts en una altra ocasió, va ser el passat 15 de setembre, a casa contra l’Osasuna (1-0). Però el que resulta encara més preocupant, és que el Nàstic només ha puntuat en sis jornades de Lliga de les setze que s’han disputat fins ara, un nombre massa baix per a un equip que té intenció de seguir competint en la categoria de plata del futbol professional de cara a la temporada que ve.

Una reacció immediata

L’equip grana necessita reaccionar de pressa si vol tenir opcions de lluitar per la permanència a la Segona Divisió A, i és que cada jornada que passar sense que l’equip sumi punts, complica la situació encara més per als homes d’Enrique Martín. El tècnic navarrès va arribar a Tarragona amb la intenció de canviar la forma de treballar de l’equip i anunciant una alta exigència de treball per als futbolistes, però sembla que, els membres de la plantilla encara no han reaccionat de la manera que esperava l’entrenador, i segueixen sense oferir el rendiment que reclamava Martín a la seva arribada.

L’entrenador seguia mostrant-se confiat que l’equip grana pot sortir del descens abans de Nadal, però a cada derrota encaixada pel Nàstic es fa més complicada de la situació.

tracking