Diari Més

La plantilla continua esperant l'anunci d'una solució pel Reus

Representants de l’AFE visiten avui els futbolistes del primer equip per assessorar-los

Gus Ledes i Fran Carbia, decebuts en acabar el partit de dissabte contra el Mallorca.

La plantilla continua esperant l'anunci d'una solució pel ReusCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els jugadors del primer equip roig-i-negre tornen avui a la feina després de dos dies de descans per preparar el partit de diumenge contra el líder de la Segona A, l’Alcorcón, i de moment, ho fan sense notícies sobre una possible solució a la situació econòmica que travessa el club reusenc.

La setmana passada, Joan Oliver prometia a la plantilla i al cos tècnic del CF Reus Deportiu bones notícies pel cap de setmana, però ja ha arribat dimecres, concretament la data límit que l’accionista majoritari del club havia marcat per tancar l’acord econòmic, i de moment, segueix sense haver-hi notícies sobre la compra de l’entitat roig-i-negra o l’arribada d’una inversió econòmica que alleugereixi la situació del club.

S’apropa la data límit

Cada cop és més a prop la data crítica en què es complirà el termini per al pagament de la nòmina del mes de novembre, el 10 de desembre que serà el tercer salari impagat, si el club no l’abona.

Precisament per aquesta raó, representants de l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) van anunciar que visitaran la plantilla del primer equip roig-i-negre després de la sessió d’entrenament d’avui, per informar i assessorar els jugadors del club reusenc dels procediments legals que poden seguir si es compleix la data límit amb l’impagament de la tercera nòmina consecutiva.

Si s’arribés a donar aquesta situació, seria el moment en què els futbolistes podrien demanar que es rescindeixin els seus contractes amb el club del Baix Camp, i serien lliures per negociar amb altres clubs, i passaria molt a prop de l’obertura del mercat d’hivern, el pròxim 1 de gener de 2019.

De moment però, i fins que arribi aquesta data límit, l’equip segueix treballant per intentar remuntar la situació esportiva de l’equip, que encadena quatre jornades sense puntuar, i encaixant derrotes doloroses, i sis setmanes sense conèixer la victòria.

Una tendència negativa que passa factura a la moral de la plantilla roig-i-negra, ja tocada per la incertesa que envolta la situació econòmica del CF Reus Deportiu, i que, de moment, sembla que no ha arribat a cap solució.

tracking