Diari Més

Malgrat la crisi, Miguel Linares resisteix a l'atac roig-i-negre

El davanter aragonès ha protagonitzat jugades de perill en gairebé tots els partits disputats

Miguel Linares, en una acció del partit de dissabte a l'Estadi Municipal contra el Mallorca.

Malgrat la crisi, Miguel Linares resisteix a l'atac roig-i-negreCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El primer equip del CF Reus Deportiu es troba immers en una crisi esportiva des de fa diverses jornades, la plantilla curta, resultat dels problemes amb les inscripcions d’alguns jugadors a l’inici de la temporada, i els problemes econòmics que travessa el club que impedeixen als futbolistes cobrar les seves nòmines, són la principal causa de la situació en què es troba l’equip roig-i-negre.

Els homes de Xavi Bartolo porten sis jornades sense guanyar, i en els darrers quatre partits han encaixat derrotes molt doloroses. Uns resultats que han posat en relleu la crisi esportiva que afecta l’equip roig-i-negre.

Tot i la situació precària en què es troba el club, els futbolistes segueixen donant mostres de resistència, però cada cop es fa més evident que l’equip necessita més recursos i motivació per poder remuntar la situacio esportiva de l’equip.

En els darrers partitss, s’ha vist com la defensa roig-i-negra perdia consistència gradualment, i com l’equip era incapaç de reaccionar davant els gols en contra. Però en el guió dels darrers partit també s’ha repetit una situació que, tot i que no ha donat resultats, fa pensar que, si el club aconsegueix recuperar-se de la situació econòmica, pagar els sous als futbolistes i inscriure els jugadors que van quedar-se sense fitxa; Vítor Silva, Karim Yoda, Tito i Isaac Cuenca, la situació esportiva que va en declivi pot revertir-se.

I és que l’equip ho segueix intentant, sobretot de la mà de Miguel Linares, que en els darrers partits, ha estat un dels pocs jugadors que han generat ocasions clares de perill per al conjunt roig-i-negre.

En el partit d’aquest dissabte davant del Mallorca a l’Estadi Municipal, Linares va estar a punt de marcar el gol que hauria resultat l’empat, si un defensa visitant no hagués tret la pilota a l’últim moment. I que probablement hauria canviat les coses per al Reus, que hauria tornat a entrar al partit.

El davanter aragonès també ho va seguir intentant la setmana passada, quan l’Oviedo es va avançar en el marcador, Linares va estar a punt d’empatar, i després del tercer gol dels asturians, va apropar-se a la porteria local en un parell d’ocasions, que de tenir més sort, haurien pogut canviar el guió del partit.

tracking