Diari Més

Ais Reig arbitrarà l'Alcorcón-Reus i Gorka Sagués Oscoz xiularà el Nàstic-Granada

El col·legiat basc encara no havia dirigit cap partit del conjunt grana aquesta temporada

Saúl Ais Reig va dirigir el partit del Reus contra l'Albacete.

Ais Reig arbitrarà l'Alcorcón-Reus i Gorka Sagués Oscoz xiularà el Nàstic-GranadaCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El valencià Saúl Ais Reig serà el col·legiat encarregat d’arbitrar el duel entre el CF Reus Deportiu i el líder de la categoria, l’Alcorcón, que es disputarà diumenge a les dotze del migdia a l’estadi de Santo Domingo. L’àrbitre valencià ja ha coincidit amb el conjunt roig-i-negre en una ocasió aquesta temporada, va ser en el partit disputat a l’Estadi Municipal contra l’Albacete, en què els reusencs van perdre per 1-2.

L’històric de resultats amb Ais Reig com a col·legiat que acumula el Reus no és prometedor, ja que de les set ocasions en què han coincidit, els reusencs han encaixat cinc derrotes, i només han aconseguit un empat i una victòria. El valencià té una mitjana de 4,87 targetes grogues i de 0,16 targetes vermelles per partit.

D’altra banda, el col·legiat basc Gorka Sagués Oscoz arbitrarà el partit que disputarà el Nàstic al Nou Estadi dissabte a les quatre de la tarda davant el Granada. És el primer cop que Sagués Oscoz es troba amb els tarragonins aquesta temporada. El col·legiat basc té una mitjana 6,36 targetes grogues per partit, i de 0,36 targetes vermelles.

tracking