Diari Més

Èxit del partit solidari entre polítics i músics reusencs

Van aconseguir recollir més de 700 euros per combatre el càncer amb la Marató de TV3

Imatge del partit solidari celebrat ahir a la pista del Reus.

Èxit del partit solidari entre polítics i músics reusencsOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pista de bàsquet del Reus Deportiu va acollir ahir al migdia la tercera edició del partit de bàsquet solidari per La Marató de TV3, que enguany se centra en la lluita contra el càncer. En aquesta ocasió, i amb motiu de la celebració, enguany, de Reus Ciutat de la Música 2018, un dels equips va estar format per músics locals, mentre l’altre, el van compondre diversos polítics reusencs, que van aprofitar per escalfar de cara a les eleccions municipals de l’any que ve.

Lluint la samarreta roig-i-negra de l’entitat esportiva, hi havia l’equip artístic, format per cares conegudes com ara Ariel Santamaria, Eduard Sendra, Albert Galcerà, Marta Nus, Maria Jacobs, Maria Bravo, Néstor Giménez o Pepo Busquets, entre d’altres. Mentre que amb la samarreta blanca, hi havia bona part dels integrants del consistori reusenc, i també, dels partits de l’oposició. Carles Pellicer, Montserrat Vilella, Joaquim Enrech, Jordi Cervera, Daniel Rubio, Noemí Llauradó, Alexandre González, Juan Carlos Sánchez, Pepa Labrador, Sebastià Domènech, Andreu Martín, Ana Martínez, Pilar Flamenco i Lucas Ferro van defensar el conjunt polític sota els cèrcols.

Les grades de públic de la pista de bàsquet del club roig-i-negre van mostrar un ple absolut per presenciar aquest insòlit enfrontament, i els assistents van poder passar una bona estona veient el partit, durant el qual no van faltar moments divertits, protagonitzats pels diversos jugadors, i també, gaudir d’esmorzar, gentilesa del Forn Sistaré.

Finalment, el resultat final va ser d’empat, però l’organitzador, el Reus Deportiu, va anunciar que tots els participants havien estat guanyadors, ja que durant l’acte es van recollir més de 700 euros, que aniran destinats a La Marató de TV3 que se celebrarà el pròxim 16 de desembre. La quantitat aconseguida durant el partit d’enguany, va superar amb escreix els 443 euros que l’entitat roig-i-negra va recollir amb el mateix esdeveniment l’any passat. Una prova de l’èxit d’aquesta iniciativa solidària, que sembla que se seguirà celebrant pròximament, en una celebració festiva i de caràcter solidari.

tracking