Diari Més

El VAR arribarà a la Champions a vuitens de final

Es començarà a utilitzar a partir del mes de febrer

Un àrbitre consultant el VAR.

El VAR arribarà a la Champions a vuitens de finalEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Champions League tindràvideoarbitraje(VAR) aquesta temporada a partir de febrer. El president de la UEFA, l'eslovèAleksanderCeferin, ha estat l'encarregat de confirmar la notícia.

El dirigent ha assenyalat a Dublín, després d'una reunió del Comitè Executiu de la UEFA, que elVAR començarà a aplicar-se a partir de les eliminatòries de vuitens de final de la Champions, que començaran el febrer vinent, després de l'aturada hivernal. «Si ho podem fer abans, per què esperar», ha declarat Ceferin, en referència a les millores experimentades en aquesta tecnologia i el treball de «preparació» efectuat amb els àrbitres.

A més, el comitè ha decidit que també s'usi elVARa la final de la UEFA EuropaLeague2019, a la Fase Final de la UEFANationsLeague2019 i a la fase final del Campionat d'EuropaSub-21de la UEFA 2019.

Com ja es va decidir al setembre durant la reunió del Comitè Executiu de la UEFA, elVAR també s'usarà a la UEFA Champions League 2019/20, des delsplayoffs, i a la Supercopa de la UEFA 2019. La UEFA també planeja estendre l'ús delVARa la fase final de l'Euro 2020, a la UEFA EuropaLeague2020/21 (de la fase de grups d'ara endavant) i a la Fase Final de la UEFANations League2021.

tracking