Diari Més

El Reus mostra poca consistència en defensa i no para d'encaixar

Tot i que Edgar Badia protagonitza accions clau a cada partit, no pot aturar totes les ocasions

El defensa Mikel Villanueva intenta controlar una pilota envoltat de jugadors del Mallorca, a l'Estadi Municipal.

El Reus mostra poca consistència en defensa i no para d'encaixarCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus Deportiu va tornar a encaixar una dolorosa derrota en aquesta setzena jornada del campionat de Lliga de la Segona Divisió A, en aquesta ocasió, va ser el Mallorca de Vicente Moreno qui va batre els roig-i-negres a l’Estadi Municipal (0-2).

Un cop més, els homes de Xavi Bartolo van veure com el rival aconseguia transformar en gols algunes de les ocasions que generava, mentre que els reusencs, no van ser capaços de generar massa perill, i encara menys, de traduir-lo en gols al marcador. L’única ocasió dels roig-i-negres, una rematada de Linares a una centrada de Gus Ledes, va acabar refusada per la defensa mallorquina.

Des de principis de temporada, fins i tot abans que comencés el serial per les inscripcions, quedava clar que l’equip del Baix Camp havia de millorar la part ofensiva, per generar més ocasions de perill. Però el desgast, la plantilla curta i la mala maror que provoca la situació actual del club, que de moment, tot i que sembla més a prop de solucionar-se, segueix sense tenir un desenllaç clar, han provocat que la part del joc roig-i-negre que semblava estable, la defensa, hagi perdut consistència.

Tot i comptar amb un porter de la talla d’Edgar Badia, que protagonitza aturades providencials gairebé a cada partit, en les darreres derrotes encaixades pels homes de Xavi Bartolo, es repeteix una mateixa tònica. Les arribades dels rivals a l’àrea roig-i-negra van augmentant i el porter del CF Reus no pot aturar totes les ocasions de perill que arriben fins a la seva porteria.

L’entrenador roig-i-negre, Xavi Bartolo, ho va mencionar després de la derrota contra el Mallorca de dissabte, que la defensa era un aspecte a millorar per aconseguir tornar a puntuar, després de sis partits seguits sense guanyar, i havent sumat només un punt dels divuit possibles.

El retorn de Querol

D’altra banda, el partit de dissabte a l’Estadi Municipal de Reus va viure una nota positiva, el davanter reusenc David Querol, va retornar al terreny de joc després de més de vuit mesos sense fer-ho. Segons ell mateix va afirmar, per tornar a jugar va haver de suportar dolor, però les ganes que tenia de tornar a la gespa van fer que el mal que pateix fos «més suportable».

tracking