Diari Més

Piqué estaria interessat en comprar el CF Reus

El club del Baix Camp necessita trobar un comprador abans del dia 5

Piqué podria aportar els cinc milions d'euros que necessita el conjunt del Baix Camp

Piqué estaria interessat en comprar el CF ReusEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus necessita trobar un comprador el més aviat possible, abans que es compleixin tres mesos d’impagaments i que els jugadors puguin marxar lliures. Una gran multitud d’inversors han aparegut en el paradigma del Reus, Jorge Mendes, Peter Lim, un inversor de Qatar, entre d’altres, però cap negociació ha acabat fructificant.

Ara sembla que el defensa central del Barça, Gerard Piqué, estaria interessat en comprar el club del Baix Camp. Piqué ja va anunciar que quan es retirés li agradaria comprar un club «que ja tenia mirat». Diversos mitjans apunten que aquest club podria ser el CF Reus, per tant, la compra es podria produir molt abans que el jugador blaugrana es retiri. Segons aquests mitjans, Piqué estaria estudiant la possibilitat de comprar el club roig-i-negre, que té moltes afinitats amb el jugador blaugrana. Joan Oliver va ser director general del Barça als dos últims anys de la era de Joan Laporta com a president del club culer, i Laporta manté una fluida relació amb el jugador blaugrana.

El CF Reus necessita que algú compri o aporti cinc milions d’euros abans del dia 5 de desembre per poder afrontar les seves obligacions, inscriure a nous jugadors i evitar un descens administratiu.

tracking