Diari Més

És hora de guanyar a domicili

El Nàstic buscarà el primer triomf lluny del Nou Estadi contra un Numancia en mala ratxa

Luis Suárez intenta controlar una pilota durant el Nàstic-Almería

Luis Suárez intenta controlar una pilota durant el Nàstic-AlmeríaNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic necessita sumar tants punts com sigui possible fins al Nadal i així, després d’un mercat d’hivern mogut, poder lluitar amb garanties per la permanència. Els tarragonins visiten aquesta tarda l’estadi de Los Pajaritos, a les sis, per jugar contra el Numancia. Els grana encara no han aconseguit guanyar cap partit lluny del Nou Estadi, dels set que han disputat només han aconseguit puntuar en dues ocasions, amb dos empats.

Avui visiten un rival que dels últims nou punts només n’ha aconseguit sumar un, contra el Granada (0-0). Els de Sòria van perdre contra el Rayo Majadahonda (1-2) i contra el Mallorca (1-0), per tant, per a Aritz López Garai, tècnic del Numancia, el partit d’avui també és de vital importància, ja que una derrota els aproparia de manera perillosa al descens.

El Nàstic, fora del Nou Estadi, és l’equip que menys gols anota, amb només dues dianes, una assignatura que cal millorar si els tarragonins volen aconseguir la victòria. Aconseguint els tres punts avui, els grana farien bo l’empat aconseguit en el darrer partit disputat al Nou Estadi contra l’Almeria on el capità grana, Manu Barreiro, va firmar el 2 a 2 definitiu, un resultat que va suposar una injecció de moral per al conjunt tarragoní.

Per al partit d’avui Enrique Martín ha pres 20 jugadors, dels quals dos quedaran descartats instants abans que comenci l’enfrontament. Entre els convocats no hi ha Fali ni Tete, tots dos lesionats, unes baixes que podrien obrir la porta de la titularitat a Salva Ferrer al centre de la defensa, lloc que va ocupar Fali el cap de setmana passat. Qui tampoc ha viatjat a Sòria són Omar Perdomo, Dumitru i Abeledo, tots tres per decisió tècnica, i Mejías, lesionat. Per tant, Enrique Martín podria sortir amb Becerra sota pals, una línia de cinc formada per Abraham, Salva Ferrer, Albentosa, Djetei i Coris, amb Imanol, Ramiro Guerra i Javi Márquez al mig del camp i Barreiro i Luis Suárez en atac.

Per la seva banda, Artiz López Garai no podrà comptar amb Guillermo, el davanter referència, per unes molèsties físiques que l’han tingut apartat aquesta setmana. El seu lloc el podrien ocupar Borja Viguera o Higinio. A més, el tècnic tampoc podrà alinear a Ripa, Nieto i Osede. Així doncs, l’onze del Numancia podria estar format per Juan Carlos a la porteria, Unai Medina, Atienza, Carlos Gutiérrez i Marc Mateu a la defensa, Diamanka, Escassi i Fran Villalba al centre del camp i Yeboah, Viguera i Alaín, en atac.

Una victòria del Nàstic els permetria avançar al Córdoba i empatar amb el Reus, deixant de ser el cuer de Segona Divisió i quedant-se a tres punts de la salvació, marcada per l’Elche, l’Extremadura i el Tenerife amb 16 punts.

tracking