Diari Més

Enrique Martín: «Crec que hi ha temps, estem a dos partits de sortir»

Josep Maria Andreu va manifestar després del partit que «la segona part ha estat esperpèntica»

Enrique Martín

Enrique Martín: «No permetré el més mínim als jugadors, tothom ha de mantenir un nivell alt»Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Enrique Martín, entrenador del Nàstic, va valorar després del partit que «hem estat bé a la primera meitat. Hem tingut alguna jugada per fer el 0-1. Ells ens han marcat el primer gol però, el segon, ha estat de riure. Isaac l’ha demanada i sembla que Raúl no l’ha escoltat Ens estan passant coses que són forts. A nosaltres, les errades ens estan penalitzant terriblement, ens està succeint de tot i no sé què ens està passant».

Martín va posar èmfasi en el fet que els seus futbolistes, segons el seu propi criteri, van donar la cara en els primers 45 minuts, quan el Nàstic va tenir opcions reals de marcar un gol al rival i entrar, de totes totes, al partit. «L’equip ha competit en el primer temps, ha buscat la porteria contrària», va detallar l’entrenador qui, sobre la lesió de Ramiro Guerra durant l’escalfament va apuntar que «hem hagut de canviar-lo per una petita molèstia, sembla una estrebada o un petit trencament».

L’entrenador del Nàstic està completament convençut que l’equip se salvarà: «Crec que hi ha temps. Estem a dos partits de sortir. Hem de ser constants i insistents, i no desistir. Hem de seguir treballant per donar-li la volta a la truita». Ara bé, creu que el club ha de fer un gran esforç en la pròxima finestra de fitxatges, ja que «és evident que necessitem incorporar jugadors, esperarem al mercat d’hivern».

Molt crític es va mostrar el president del Nàstic un Josep Maria Andreu que va deixar clar que «la segona part ha estat esperpèntica», tot afegint que «als nostres jugadors se’ls hauria de caure la cara de vergonya».

tracking