Diari Més

Un Reus impotent allarga la mala dinàmica (0-2)

Els roig-i-negres no han ofert gaire cosa en atac i ho han acabat pagant

Linares en una acció del partit disputat aquesta tarda

Un Reus impotent allarga la mala dinàmica (0-2)CF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reus necessitava sumar els tres punts avui contra el Mallorca per no distanciar-se dels llocs de permanència a Segona Divisió, així ho va assegurar el tècnic, Xavi Bartolo, a la roda de premsa prèvia però no ho han pogut fer realitat. Després d’una primera meitat molt igualada amb només una ocasió clara de gol pel Mallorca, a la segona els balears s’han imposat amb més facilitat i han acabat anotant dues dianes per prendre els tres punts de l’Estadi Municipal.

El partit ha començat molt disputat i amb molta por per part dels dos conjunts. El Reus volia trenar la mala ratxa de cinc partits seguits sense guanyar i sumant només 1 punts dels 15 possibles. Els del Baix Camp volien aconseguir la segona victòria de la temporada a casa i el Mallorca volia assolir la segona victòria com a visitant. A la primera meitat, tot el futbol s’ha concentrat al mig del camp, sense un dominador clar i amb tots dos conjunts anul·lant els intents d’atac.

En els primers 45 minuts només hi ha hagut una ocasió clara de gol i ha estat pels visitants. El lateral Joan Sastre s’ha internat a l’àrea roig-i-negra i ha disparat al primer pal on Badia, molt atent, ha aconseguit posar la mà i disparar a córner. El Mallorca ha disposat d’una nova rematada a porteria, una xilena de Raíllo, que ha aturat sense problemes Badia. Tots dos conjunts necessitaven treballar més i millor les tasques ofensives i un dels dos conjunts ho ha aconseguit.

La segona meitat ha començat dominada pel Mallorca que s’ha bolcat a l’atac en busca del primer gol que els avancés en el marcador. Els balears han disposat de bones ocasions però els xuts acabaven fora de la porteria del Reus o a les mans de Badia. Tot i això, el Reus ha estat a punt de posar-se per davant en el marcador. Gus Ledes ha posat la pilota al segon pal des de la cantonada i Linares, amb molta potència, ha rematat la centrada. L’esfèrica ja estava a punt d’entrar a porteria quan, sobre la mateixa línia de gol, Raíllo ha estat capaç de desviar l’esfèrica a córner amb el cap.

Aquesta ha estat l’única ocasió clara de perill a favor dels del Baix Camp. La resposta del Mallorca no ha tardat en arribar i amb millor efectivitat. Badia ha evitat en primera instància el gol, després de desviar un xut potent dels balears, des del terra ha intentat allunyar més la pilota amb les mans però Álex López l’ha robat dins l’àrea, l’ha cedit cap a Valcarce que, amb un xut molt col·locat, ha aconseguit batre a un Badia que per més que s’hi esforci no aconsegueix deixar la porteria a zero, a causa de la gran quantitat de xuts que rep cada partit. Amb el Mallorca per davant en el marcador, els jugadors del Reus s’han desesperat lleugerament durant uns minuts i han començat les picabaralles, que no han anat a més. El Reus ha intentat empatar el partit aproximant-se a l’àrea rival però no ha aconseguit disposar de cap ocasió clara de gol. La millor, després del remat de cap de Linares, ha estat una falta a la frontal de l’àrea que l’ha executat Carbonell, però el xut s’ha estavellat a la tanca. Per culminar el partit, Lago Júnior ha provocat un penal després d’una bona acció individual que ha acabat amb Moore fent caure a l’extrem del Mallorca dins l’àrea.

L’àrbitre no ha tingut cap dubte i ha assenyalat penal. Novament Badia s’ha esforçat al màxim per evitar que el Mallorca marquès i ha aconseguit desviar el penal llençat pel mateix Lago Júnior però el rebot ha caigut als seus peus i no ha perdonat amb Badia al terra. L’ivorià ha posat el definitiu zero a dos en el marcador.

FITXA TÈCNICA

Reus. Badia, Moore, Olmo, Catena, Villanueva, Gus Ledes, Juan Domínguez (Carbonell 71’), Mario Ortiz, Fran Carbia (Querol 71’) , Ricardo Vaz i Linares.

Mallorca. Parera, Fran Gámez, Raíllo, Xisco Campos, Joan Sastre, Dani Rodríguez, Baba, Pablo Valcarce (Buenacasa 81’), Lago Júnior, Castro (Stoichkov 61’) i Álex López (Abdón Prats 82’).

Gols. 0-1 Valcarce (70’) i 0-2 Lago Júnior (90’)

Àrbitre. Iñaki Vicando Garrido (col·legi basc) ha amonestat a Catena (69’) i Ricardo Vaz (92’) per part dels locals i a Buenacasa (81’) i Xisco Campos (82’) per part dels visitants.

Incidències. Partit disputat a l’Estadi Municipal de Reus davant 2.619 espectadors

tracking