Diari Més

Primer al camp i després als despatxos

Els del Baix Camp reben la visita del Mallorca (18 hores) en un partit on només valen els tres punts

Imatge del davanter David Querol durant la sessió d'entrenament d'ahir amb el primer equip roig-i-negre.

David Querol ja entrena amb el grup i podria participar contra el MallorcaCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reus necessita frenar la caiguda lliure i sumar avui la segona victòria de la temporada com a local. Els roig-i-negres encadenen cinc jornades sense guanyar i d’aquests quinze punts, només n’han sumat un, en l’empat contra el Lugo a casa.

Bartolo és conscient que el Reus necessita la victòria i així ho va assegurar en la roda de premsa prèvia al partit d’avui a les sis de la tarda. El tècnic és conscient que la permanència, esportivament, passa per fer-se forts a casa. Els del Baix Camp han d’intentar sumar tots els punts possibles d’aquí al Nadal per no distanciar-se de la zona de la permanència i així, en cas que arribi un inversor, tenir temps per salvar la categoria. Per tant, primer cal treure els tres punts d'avui i després seguir fent feina als despatxos per aconseguir l'inversor que salvi al Reus del desastre econòmic.

Per al partit d’aquesta tarda Xavi Bartolo podrà comptar amb tota la plantilla inclòs David Querol. L’atacant porta vuit mesos lesionat i ara sembla que ja està recuperat, segons va apuntar el tècnic roig-i-negre en roda de premsa, on també va afirmar que Querol entrarà a la convocatòria. Qui també tornarà és Olmo, ja recuperat de la lesió que el va tenir apartat el cap de setmana passat. Caldrà esperar per veure si el capità torna a la titularitat o si Bartolo es decanta per Catena i Villanueva com a parella de centrals, pels qui va començar apostant a principis de temporada, abans que Villanueva es lesionés.

Tot indicia que Xavi Bartolo apostarà pel 4-3-3 amb el retorn de Gus Ledes al centre del camp per dirigir el conjunt roig-i-negre. El cap de setmana passat el portuguès va caure a la banqueta i els companys el van trobar molt a faltar al centre del camp. Com és habitual, Ledes anirà acompanyat per Juan Domínguez i Mario Ortiz i en atac Linares estarà escoltat per Carbia i Ricardo Vaz o Alfred.

Per la seva banda, davant hi haurà el Mallorca de Vicente Moreno i molts jugadors que han passat pel Nàstic. Els mallorquins es troben setens a la classificació amb 24 punts, dels quals 17 els han aconseguit com a locals. Per tant, l’esperança per als de Xavi Bartolo està en què el Mallorca lluny de la illa només ha guanyat un partit dels set que ha disputat, sumant un total de 7 punts amb aquesta victòria i quatre empats. L’única victòria dels mallorquins a domicili va ser a la jornada 2 contra el Rayo Majadahonda.

Per aquest partit, Vicente Moreno no podrà comptar amb Marc Pedraza, per acumulació de targetes grogues, Aridai que es va lesionar la setmana passada en el partit contra el Numancia, on va anotar el gol que donava els tres punts al Mallorca, ni amb Manolo Reina, lesionat de llarga durada. A més, Moreno tampoc ha convocat a Salva Sevilla que està encarant la recta final de la seva lesió.

tracking