Diari Més

David Querol ja entrena amb el grup i podria participar contra el Mallorca

El davanter reusenc feia vuit mesos que estava de baixa per una lesió a la càpsula articular del genoll dret

Imatge del davanter David Querol durant la sessió d'entrenament d'ahir amb el primer equip roig-i-negre.

David Querol ja entrena amb el grup i podria participar contra el MallorcaCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El davanter reusenc del CF Reus Deportiu David Querol podria tornar a entrar en una convocatòria oficial després de prop de vuit mesos de baixa per una lesió a la càpsula articular del genoll. El reusenc fa poc més d’una setmana que s’entrena amb el primer equip roig-i-negre, i que participa en les dinàmiques de grup, fet que podria indicar que el reusenc es troba preparat per tornar a entrar en una convocatòria de Xavi Bartolo.

El tarannà de la lesió que patia Querol, afectant el cartílag, feia que fos molt complicat determinar un termini per un possible retorn del davanter al terreny de joc, ja que el període de regeneració d’aquest teixit, varia depenent de diversos factors, però sembla que hi ha hagut una evolució en l’estat de la seva lesió, ja que Querol ha tornat a la feina. Segons fonts del club roig-i-negre, el davanter ja havia començat a treballar amb l’equip filial del CF Reus, i fa poc més d’una setmana es va incorporar a la rutina del primer equip.

Un fet que fa pensar que el jugador podria tornar al terreny de joc d’aquí a poc temps. De moment, no se sap si David Querol entrarà a la convocatòria per al partit de demà a l’Estadi Municipal contra el RCD Mallorca, però l’entrenador del CF Reus Deportiu, Xavi Bartolo, ho podria anunciar avui mateix.

Tot i que, si finalment el davanter reusenc no formés part dels convocats pel tècnic roig-i-negre per a l’enfrontament de demà, seguiria sent una bona notícia veure’l treballar amb normalitat amb els seus companys del primer equip del club roig-i-negre.

En cas que David Querol, realment, pugui incorporar-se a la rutina de l’equip roig-i-negre amb normalitat, suposaria una entrada d’aire fresc a la davantera reusenca. Un factor necessari per a l’equip de Xavi Bartolo, que en les darreres setmanes ha vist com la falta de recursos a l’atac l’han deixat en una situació esportiva realment precària, sense capacitat de reacció davant els gols en contra.

Un partit clau

El CF Reus Deportiu arriba al partit de demà contra el Mallorca amb la moral tocada després d’encaixar tres derrotes consecutives, sobretot, tenint en compte que les dues últimes, contra l’Extremadura a casa (1-4) i contra l’Oviedo al Carlos Tartiere (3-0), van ser especialment doloroses. Per aquest motiu, el de demà és un partit clau per al conjunt del Baix Camp, que podria recuperar la confiança si aconsegueix un bon resultat contra els mallorquins.

L’equip dirigit per Vicente Moreno arriba a Reus dins la zona de promoció d’ascens a Primera Divisió, en la sisena plaça de la classificació amb un total de 24 punts. Però tot i la bona situació del Mallorca a la classificació de la Segona Divisió, el de Vicente Moreno només han aconseguit una victòria, per la mínima, fora de casa, va ser el 27 d’agost al campd el Rayo Majadahonda. Dels altres sis enfrontaments que els balears han disputat lluny de Son Moix, n’han empatat quatre i n’han perdut dos.

Aquestes xifres poden donar un punt d’esperança als reusencs. Tot i que els roig-i-negres protagonitzen una estadística similar a la del Mallorca pel que fa als partits disputats a l’Estadi Municipal de Reus, en què només han pogut sumar una victòria, precisament també, contra el Rayo Majadahonda (2-1). Per la seva banda, el CF Reus, ha obtingut el mateix nombre d’empats que de derrotes a casa, tres de cada.

tracking