Diari Més

La final de la Copa Libertadores entre River i Boca apunta al Santiago Bernabéu

Manca que el Govern doni el vistiplau

Els partits entre River i Boca aixequen passions

La final de la Copa Libertadores entre River i Boca apunta al Santiago BernabéuEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Santiago Bernabéu apunta a acollir el partit de tornada de la final de la Copa Libertadores entre River Plate i Boca Juniors després que la Conmebol, la Real Federación Española de Fútbol, la FIFA i el Real Madrid hagin donat el vistiplau.

Únicament manca que el Govern doni llum verda, però es tracta d’una formalitat que no tindrà més complicacions. El duel es disputarà el diumenge dia 9 de desembre a dos quarts de nou de la nit. Madrid era una de les opcions que es va començar a valorar aquest dijous, encara que en els últims dies es va parlar d’altres ciutats com Medellín (Colòmbia), Miami (Estats Units) o algun estadi de Qatar, la selecció del qual va ser convidada per la Conmebol a la Copa Amèrica de 2019 a Brasil.

Per la seva proximitat geogràfica i per ser seu de la Conmebol, la capital paraguaiana es plantejava com una opció atractiva per jugar el partit el 8 o el 9 de desembre, encara que aquestes dates coincidien amb la massiva peregrinació a Caacupé, a uns 54 quilòmetres d’Asunción, que implicava un fort desplegament policial centrat en aquesta festivitat catòlica.

El partit de tornada entre River Plate i Boca Juniors de la final de la Copa Libertadores 2018 es va suspendre després dels greus incidents contra l’autobús de Boca i en no poder garantir la seguretat d’un dels enfrontaments que més passió i tensions aixequen en tot el panorama mundial.

tracking