Diari Més

L'àrbitre que més ha 'castigat' al Nàstic torna a xiular als grana

El basc Iñaki Vicandi Garrido serà l’encarregat d’arbitrar el Reus-Mallorca de dissabte

Saúl Ais Reig, abans del Nàstic-Tenerife de la 2018-19.

L'àrbitre que més ha 'castigat' al Nàstic torna a xiular als granaGerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’afició del Nàstic té a la ment tres errades arbitrals greus que han perjudicat als seus aquest curs. Dues han tingut el mateix àrbitre com a protagonista, com ha estat el valencià Saúl Ais Reig, qui, precisament, dirigirà el Numancia-Nàstic d’aquest diumenge (sis de la tarda). Té una mitjana de 3,41 grogues i de 0,05 vermelles per duel.

El valencià va permetre l’empat del Tenerife (1-1) en el minut 93 en una més que possible falta al porter grana, llavors Bernabé Barragán. A la vuitena jornada, va assenyalar un penal a favor del Cádiz que no ho era i el Nàstic va acabar igualant 1-1 al Ramón de Carranza. Aquest diumenge, serà l’encarregat de dirigir un partit crític per a un Nàstic que està necessitat de punts i que no es pot permetre tanta errada humana.

Per la seva banda, el Reus-Mallorca de dissabte a les sis de la tarda tindrà com a protagonista al basc Iñaki Vicandi Garrido. Serà la primera vegada que aquest àrbitre protagonitza un partit del Reus d’aquesta temporada, tot i que ja va dirigir el Mallorca-Oviedo, que va finalitzar amb victòria per als de Vicente Moreno per la mínima. Va ser en duel de la Copa del Rei. Té una mitjana de 4,32 grogues i de 0,41 vermelles per partit.

tracking