Diari Més

Bon paper d'Imanol i Ramiro Guerra en el seu debut amb el Nàstic

L’arribada dels dos jugadors, que van destacar, va coincidir amb el primer punt sumat per l’equip grana en les darreres quatre jornades

Imatge d'Imanol García celebrant el seu primer gol amb l'equip grana.

Bon paper d'Imanol i Ramiro Guerra en el seu debut amb el NàsticNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El primer partit d’Imanol García, acabat d’arribar a l’equip grana des de l’Osasuna, no podia arrencar de millor manera, el migcampista navarrès va marcar el seu primer gol amb la samarreta del Nàstic de Tarragona quan només feia tres minuts que era sobre el terreny de joc. A més del gol, Imanol va protagonitzar un debut prometedor, que va il·lusionar els aficionats grana en veure el seu equip per davant en el marcador per obra de la nova incorporació de l’equip.

Però Imanol García no va ser l’únic futbolista que s’estrenava sobre el camp amb la samarreta del Nàstic, també hi era Ramiro Guerra, el migcampista que va arribar a Tarragona el mes d’agost passat, però que no havia pogut disputar ni un minut amb l’equip grana, a causa de les lesions.

El serial de Ramiro Guerra

I és que l’uruguaià es va lesionar el recte femoral dret en el segon entrenament que va realitzar com a membre de l’equip grana, el 22 d’agost. I quan semblava que es recuperava de la lesió i estava llest per jugar, llavors, a les ordres de Gordillo, es va tornar a lesionar, però al genoll esquerre.

Sembla doncs, que el serial de les lesions de Ramiro Guerra s’ha acabat, i finalment els seguidors del Nàstic de Tarragona van poder gaudir de la seva presència sobre la gespa del Nou Estadi aquest passat dissabte.

A més, el migcampista uruguaià tampoc va decebre, tot i que el seu debut no va ser tan efectiu com el del seu nou company, Imanol García, i no va marcar. Guerra va demostrar que pot ser una gran incorporació per al centre del camp de l’equip d’Enrique Martín, que dissabte, tot i que encara està lluny de les exigències del tècnic, va mostrar una cara diferent de la que havien vist els seguidors en les darreres jornades, i es va mostrar capaç de reaccionar davant l’atac del rival.

Sembla doncs que Imanol García i Ramiro Guerra han donat mostres de ser un bon revulsiu per a l’equip grana, que realment necessitava començar a demostrar que podia millorar el seu paper sobre el terreny de joc.

Si l’estratègia d’Enrique Martín de reforçar la defensa del conjunt grana acaba donant fruits, Ramiro Guerra i Imanol García poden tenir un paper important en l’altre aspecte que necessitarà l’equip tarragoní per aconseguir sortir de la zona de descens abans de Nadal, com ha augurat el tècnic grana.

I és que un bon mig del camp que sigui capaç de generar joc i ocasions de perill, amb bones connexions amb la davantera del Nàstic, és la clau per aconseguir que l’equip grana esdevingui un conjunt ofensiu i alhora fort en defensa, que posi els rivals en un compromís.

Caldrà veure doncs, com evolucionen aquests dos jugadors en la rutina de l’equip dirigit per Enrique Martín, i si són capaços de convertir-se en peces clau per al Nàstic de Tarragona, que ha de començar a sumar per sortir del descens.

tracking