Diari Més

El Reus vol sobreviure al Carlos Tartiere

El CF Reus visita el Real Oviedo avui a les 18 hores

Imatge de Miguel Linares, celebrant el gol que va donar l'empat al Reus en el derbi tarragoní.

Miguel Linares, una illa solitària a l'atac contra el GranadaCF REus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus buscarà un resultat positiu a la seva visita al Carlos Tartiere en un partit molt complicat i que no arriba en el millor moment pels del Baix Camp. Els roig-i-negres venen de perdre per un gol a quatre contra l’Extremadura en un partit que era de vital importància guanyar per no caure a la zona calenta de la classificació. A més, el Reus no guanya des de fa quatre jornades. En aquest quatre partits encadena tres derrotes i un empat, una mala dinàmica esportiva que se suma als problemes econòmics del club, que podrien finalitzar aquest cap de setmana, després que Xavi Bartolo anunciés una reunió important del club.

Pel que fa al partit, el tècnic podrà comptar amb tots els jugadors del primer equip excepte David Querol, encara lesionat. Per tant, Bartolo recupera a Villanueva, ja recuperat de la seva lesió, i a Shaq Moore que ha tornat de la selecció nord-americana. Tot indica que hi haurà poques variacions en l’onze roig-i-negre que estarà format per Badia a la porteria; línia de quatre amb Borja Herrera, Olmo, Catena i Bastos, tot i que podria entrar Villanueva per un dels dos centrals; al mig del camp Gus Ledes, Juan Domínguez i Mario Ortiz; i en atac Carbia i Linares. Per segon partit consecutiu, Bartolo podrà alinear a onze jugadors amb fitxa del primer equip.

El Reus necessita sumar tants punts com pugui d’aquí al gener per tenir temps de reaccionar amb un possible increment de pressupost que podria incorporar jugadors al mercat d’hivern. Avui ho tindran difícil davant un Real Oviedo que dels 19 punts que ha sumat, 12 els ha aconseguit com a local, és a dir, els asturians han guanyat tres partits, n’han empatat uns altres tres i només han perdut un. A més, l’Oviedo arriba amb la moral alta després de guanyar el derbi contra l’Sporting.

Tot i això, Anquela no podrà comptar amb dos jugadors habituals al seu onze, Tejera, per sanció i Saúl Berjón, lesionat. Davant aquestes absències el tècnic ha convocat a quatre jugadors del filial, Javi Hernández, Viti, Steven i Josín. Anquela mantindrà el seu esquema de línia de cinc i Bárcenas substituirà al lesionat Berjón per banda. Per tant, l’onze estarà format per Campagne a la porteria; Johanesson, Christian, Alanís, Javi Hernández i Mossa al darrere; Folch, Javi Muñoz o Boateng; Bárcenas, Ibra i Joselu.

tracking