Diari Més

Escacs

Finalitza la fase prèvia del Campionat de Catalunya d'escacs

El torneig s’ha disputat en tres caps de setmana a Cambrils i premia als tres millors classificats amb una plaça al torneig de Catalunya

Un dels moments de la competició

Finalitza la fase prèvia del Campionat de Catalunya d'escacsDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La fase prèvia de Tarragona del Campionat de Catalunya d’escacs 2019 en les categories sub14, sub16 i sub18 ha finalitzat aquest migdia després de tres caps de setmana intensos. El torneig constava de sis rondes disputades en tres setmanes i premia als tres millors classificats amb una plaça al torneig de Catalunya.

La delegació de Tarragona premia amb la concessió d’aquest torneig a la Unió d’Escacs Cambrils tota la dedicació i tot l’esforç mostrat envers la cantera aquests últims anys ja que el club ha passat de cinc a trenta-quatre alumnes en tant sols tres anys.

En la categoria sub18 s’ha imposat Oriol Norberto del Club d’Escacs Tarragona, seguit de prop per Joseph Madriá del U.E. Cambrils i per Marc Altes també de l’equip de la capital provincial. En sub16 Adrián Garcia de l’Escacs Reus s’emporta el torneig seguit de Marc Lavernia del Masdenverge i de Xijunjie Zhao de l’Amposta.

Al capdavant de la classificació sub14 hi ha tres jugadors amb cinc dels sis punts possibles i on el desempat marca el podi tot situant al capdavant a dos jugadors de l’Amposta en detriment d’un del Valls; Joan Pujol, Albert Jovani i Arnau Niubó, respectivament. L’organització ha volgut destacar que han participat més d’un 100% de jugadors locals.

tracking