Diari Més

Bartolo anuncia una reunió important al Reus aquest cap de setmana

El tècnic assegura que «s'està treballant per trobar una solució el més aviat possible» a la situació del club i que «tot sembla que va pel bon camí»

Imatge d'arxiu del tècnic roig-i-negre, Xavi Bartolo.

xavi bartolo, CF reus, entrenadorCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del CF Reus, Xavi Bartolo, ha anunciat que hi haurà «una reunió important» al club aquest mateix cap de setmana. Bartolo ha assegurat que «s’està treballant per trobar una solució el més aviat possible i que «tot sembla que va pel bon camí». Respecte a la seva situació, l’entrenador ha afirmat que «jo no em veig marxant d’aquest projecte», mentre que pel que fa als jugadors ha expressat que «entendria perfectament» que alguns d’ells ho faci, però que té «l’esperança que això no passarà».

El tècnic ha parlat aquest divendres abans que el club roig-i-negre s’enfronti al Real Oviedo, partit que tindrà lloc el proper diumenge a les 18h a l’Estadi Municipal. «Venim d'una setmana dolorosa, sobretot pel resultat i per com es va produir, però a partir del primer entrenament hem continuat amb la dinàmica de bon entrenament i màxima il·lusió», ha explicat Bartolo, que ha dit que «hem de recuperar les bones sensacions».

Respecte al partit en sí, l’entrenador del Reus ha assegurat que «hem d'evitar encaixar ràpid i que en els primers minuts no passi res». Pel que fa al seu rival, ha exposat que «Veurem un Real Oviedo molt intens, reforçat per la victòria davant el Real Sporting i per les darreres jornades a casa també».

Per altra banda, també ha assegurat que tant Shaq Moore, que ha arribat «bé» de jugar el segon partit amb la seva selecció, com Mikel Villanueva, que ha complert la segona setmana d’entrenaments, estan disponibles.

tracking