Diari Més

El Nàstic valora fer fitxa del primer equip a alguns futbolistes del filial

Josua Mejías, Luis Suárez i Brugui, tres habituals a Segona A, tenen encara fitxa de la Pobla, situació que es vol revertir

Brugui, entre dos rivals del Zaragoza durant el darrer partit disputat pel Nàstic al Nou Estadi aquesta temporada.

El Nàstic valora fer fitxa del primer equip a alguns futbolistes del filialNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Gimnàstic va avançant cap a la seva «nova» plantilla. Aquesta, és la que resultarà després de totes les modificacions que es realitzin després del tancament del mercat d’hivern, que clourà l’últim dia del mes de gener del 2019.

De moment, el club ha incorporat a Imanol García, centrecampista que arriba cedit procedent de l’Osasuna. Quan s’obri el mercat, arribaran nous futbolistes i d’altres que no han donat la talla marxaran sense pena ni glòria. Apareix un tercer grup de jugadors que protagonitzaran un canvi. Encara no està clar si serà un o en seran tres, però el que sí és segur és que dels tres jugadors que tenen protagonisme amb el primer equip i que tenen fitxa del filial, el CF Pobla de Mafumet, n’hi haurà que passaran a tenir fitxa del primer equip al tancament del mercat d’hivern.

Josua Mejías, Luis Suárez i Brugui són tres futbolistes que, tot i ser habituals en les alineacions d’Enrique Martín, compten amb fitxa del filial. Aquesta circumstància provoca molts problemes, els quals vol solucionar el Nàstic. Aquesta problemàtica consisteix en què, com a mínim, a Segona Divisió A hi ha d’haver set futbolistes amb fitxa del primer equip. Si aquests tres jugadors estan al camp, perjudiquen als seus.

De fet, si hi hagués menys de set jugadors del primer equip al camp, el Nàstic perdria automàticament el partit que estigués disputant, una situació que es podria haver produït aquest mateix diumenge a Màlaga, quan Tete Morente va ser expulsat i hi havia al camp Mejías, Luis Suárez i Viti (centrecampista de la Pobla). Per poder evitar tots aquests problemes, el club «pujarà» al primer equip a un, dos o els tres jugadors abans esmentats per, d’aquesta manera, no tenir cap tipus de contratemps. Abans del gener, però, no es podrà produir cap tipus de moviment al respecte.

tracking