Un Nàstic lamentable tampoc dóna la cara a la Copa Catalunya

Els d’Enrique Martín cauen en els penals

El Nàstic va tornar a decebre en una competició de la qual va quedar eliminat.

Un Nàstic lamentable tampoc dóna la cara a la Copa CatalunyaNàstic

El Gimnàstic de Tarragona cau eliminat en les semifinals de la Copa Catalunya després de perdre la ronda de penals, en la qual cap dels tres llançadors grana van aconseguir fer gol. Omar Perdomo, Dumitru Cardoso i Tete Morente van errar els llençaments.

Tots dos conjunts van gaudir d’ocasions durant la primera meitat, encara que la més clara va ser la del local Sergi, que a punt va estar d’avançar al Vilafranca en el minut 27 després de rematar una centrada de Boira des de la banda. Bernabé Barragán va estar molt atent i va desviar el perill.

En els minuts 4 i 6, Tete Morente va disparar, sense perill, abans que, en el minut 11, Dumitru, realitzés el tret amb més perill, el qual va acabar en servei de cantonada. El local Oribe, en el 20’, també ho va provar, però l’ocasió es va perdre per la línia de fons. Amb l’empat sense gols es va arribar al descans.

Després dels primers 45 minuts, l’avorriment es va fer encara més evident. Els dos conjunts, apostant pel centrecampisme, van encarregar-se d’«ajudar» als assistents a pensar que millor haurien fet quedant-se a casa. Sense temps per a més, van arribar als penals, allargant al màxim el duel.

FITXA TÉCNICA

Vilafranca. Ivan, Sierra, Sergi, Boira, Víctor Oribe, Rosillo, Gestí, Guti, Pep Mateu, Luca i Pelegrín. També van actuar Arjona, Boada, Txema, Escamilla, Vadillo, Pol, Braima i Joan.

Gimnàstic. Bernabé Barragán, Sandoica, Pol Domingo, Salva, Javi Jiménez, Viti, Tete Morente, Abeledo, Guillem, Omar Perdomo i Dumitru Cardoso. També van actuar Micó, De Nova, Jesús, Valentín, Joel, Montero, Oscar i Cardona.

Gols. No n’hi va haver. PENALS: 1-0, Víctor Oribe; falla Omar Perdomo; 2-0, Sierra; falla Dumitru Cardoso; 3-0, Rosillo; falla Tete Morente.