Diari Més

El Nàstic vol que l'afició torni al Nou Estadi

Se suma al Black Friday amb una promoció on, per 70 euros, ofereix dues samarretes oficials i dues entrades; a banda, cada soci pot retirar una entrada més

El Nou Estadi va mostrar el seu escalfor als seus

L'afició durant el Nàstic-Oviedo (1)Gerard Martí

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona ha de guanyar aquest dissabte a l'Almería (quatre de la tarda). Els andalusos visiten el Nou Estadi en el duel en el qual els tarragonins volen enlairar-se i agafar el bon rumb cap a la zona tranquil·la de la taula classificatòria.

De moment, l'equip és el cuer de la Segona Divisió A i, per aquest mateix motiu, el Consell d'Administració creu que ara, més que mai, és necessària l'ajuda de l'afició.

En aquest sentit, el club ha posat en marxa diverses iniciatives, com ara la de sumar-se al Black Friday i fer un lot de dues samarretes oficials de la present temporada (la primera i la segona) i de dues entrades per assistir al partit de dissabte per un preu de 70 euros.

A banda, des de principis de setmana el club ha fet una crida a l'afició, de forma que tots els socis podran retirar una entrada a la zona del camp on estiguin abonats, fins a esgotar les localitats.

Poden passar a recollir els tiquets a les oficines de la Societat Anònima Esportiva (SAE) de nou del matí a dos quarts de dues del migdia i de quatre a set de la tarda, dissabte dues hores abans del partit o a la Botiga i Museu de l'Avinguda Catalunya.

El cartell de promoció del Black Friday.

El Nàstic vol que l'afició torni al Nou EstadiNàstic

tracking