Diari Més

Ramiro i Fali, a punt per rebre dissabte a l'Almería

El primer ha entrenat amb normalitat i el segon retalla terminis i començarà a exercitar-se demà

Fali, durant el Nàstic-Cádiz al Nou Estadi.

Fali, pendent de proves per conèixer l'abast de la lesióNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ramiro Guerra i Fali podrien ser les dues grans novetats de la llista que oferirà Enrique Martín de cara al partit que el Gimnàstic de Tarragona afrontarà aquest dissabte.

Es tracta de dues novetats majúscules, ja que cap dels dos futbolistes entrava en els plans per a poder vestir-se de curt durant les pròximes setmanes.

Ramiro Guerra ha entrenat aquest dimarts com un avió. El futbolista s'ha exercitat al mateix nivell que la resta de companys després que la setmana passada hagués de dir prou en ressentir-se d'una lesió de genoll que li va impedir jugar gairebé la meitat de la temporada passada.

Ha estat un jugador més i Enrique Martín, en la roda de premsa posterior a la sessió, ha explicat que hi ha «moltes possibilitats» que el futbolista cedit pel Villarreal s'estreni en una convocatòria. Seria la d'aquest dissabte, quan els tarragonins mesuraran forces amb l'Almería al Nou Estadi, a les 16 hores.

El mateix Martín ha sorprès dient que «Fali també pot arribar». El jugador es va lesionar durant la derrota contra el Zaragoza del recte femoral i, segons les estimacions del club grana, no havia de tornar a competir fins passat un mes. L'entrenador del Nàstic ha assegurat que «demà ja entrenarà amb nosaltres».

tracking