Diari Més

Juan Domínguez, 150 partits a Segona controlant el mig del camp

El centrecampista suma aquesta xifra amb la seva militància al Deportivo, al Mallorca i al Reus Deportiu

Juan Domínguez en una jugada del partit contra l'Extremadura de dissabte passat a l'Estadi Municipal de Reus.

Juan Domínguez, 150 partits a Segona controlant el mig del campC.F REUS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus Deportiu felicitava ahir, a través de les xarxes socials del club, els 150 partits del migcampista Juan Domínguez a la Segona A, que va complir en el partit de dissabte a l’Estadi Municipal, corresponent a la catorzena jornada de Lliga.

Juan Domínguez, que ocupa una posició gairebé inamobilble en el centre del camp de l’onze titular del CF Reus Deportiu, ha disputat 74 partits a la divisió de plata del futbol espanyol amb el seu club d’origen, el Deportivo de la Corunya, 30 amb l’equip que el va acollir després dels blanc-i-blau, el Mallorca, i 46 amb el conjunt roig-i-negre, on va arribar a principis de la temporada passada, i on s’ha convertit en una peça clau per al bon funcionament de l’equip.

Amb els també centrecampistes Mario Ortiz i Gus Ledes, el gallec forma part d’un dels eixos de l’equip que l’entrenador del Reus, Xavi Bartolo, no ha tocat, excepte quan s’ha vist obligat a fer-ho. Juan Domínguez ha disputat gairebé tots els minuts de la Lliga aquesta temporada, ha format part de l’onze inicial en totes les trobades de la temporada, i només ha estat substituït en tres ocasions; en els partits contra el Nàstic, l’Almería i el Lugo.

El gallec ha demostrat tenir recursos tant en aspectes defensius com ofensius, a banda de tenir olfacte per organitzar el joc des de la seva posició al centre del terreny de joc. Domínguez va marcar en el partit de Copa del Rei al camp de l’Osasuna, en què el conjunt roig-i-negre es va acabar classificant per a la tercera eliminatòria de la competició, i també ho va fer en el partit de Lliga a l’Estadi Municipal contra el Rayo Majadahonda, en què va anotar la diana que va donar la primera victòria de la temporada del CF Reus a casa, davant de la seva afició.

El migcampista de 29 anys es troba en un bon moment esportiu i disposa d’un paper de gran importància al Reus. Lamentablement, la situació econòmica del club, que de moment no sembla que hagi de tenir una solució aviat, posa en risc la continuïtat de futbolistes a les ordres de Bartolo, una situació que resulta preocupant.

tracking