Diari Més

El ball d'entrenadors a Segona A està sent una tònica habitual en aquest inici de temporada

En el primer terç de campionat s’han produït fins a vuit destitucions a les banquetes

Manolo Jiménez, durant la seva presentació amb Las Palmas.

El ball d'entrenadors a Segona A està sent una tònica habitual en aquest inici de temporadaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els responsables dels clubs tenen menys paciència cada dia que passa. En part, perquè s’hi juguen molt, ja que la quantitat de diners que es mou en una categoria com la Segona Divisió A és molt elevada.

En el primer terç de la temporada, s’han produït fins a vuit relleus a les banquetes, tot destitucions. Aquest mateix cap de setmana, hi ha hagut tres canvis en equips de la segona categoria del futbol espanyol. Manolo Jiménez, Rubén Baraja i José Ramón Sandoval han estat acomiadats de Las Palmas, Sporting de Gijón i Córdoba, respectivament. Els dos primers volen aspirar a l’ascens i, segons els seus dirigents, no s’estan complint les expectatives, mentre que el Córdoba té molt mala pinta, pinta de Segona Divisió B, i els mandataris han decidit un relleu.

El primer tècnic a caure va ser Joseba Etxeberría, del Tenerife (5a jornada), seguit de José Antonio Gordillo (Nàstic) i Imanol Idiakez (Zaragoza), a la desena jornada. Javi López, en l’onzena jornada, va deixar el Lugo a l’onzena jornada i Juan Sabas, en la 13a, l’Extremadura.

tracking