Diari Més

Anna Ferrer: «L'ambient era brutal fins que va arribar l'huracà»

La vendrellenca va debutar amb la Selecció Espanyola al Campionat Europeu de Portugal

Anna Ferrer, amb el trofeu que va guanyar en el seu debut amb la Selecció Espanyola.

Anna Ferrer: «L'ambient era brutal fins que va arribar l'huracà»Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La vendrellenca Anna Ferrer va debutar com a portera de la Selecció Espanyola d’hoquei patins al Campionat Europeu que es va celebrar el passat mes d’octubre a Mealhada, a Portugal. Segons ella mateixa va explicar a aquest diari, no s’esperava la convocatòria amb l’equip i sobretot, es va sentir molt il·lusionada de poder disputar minuts sobre la pista.

El campionat va ser tota una experiència per la portera del Vendrell, i el fet de plantar-se a la final, amb opcions de guanyar, en la seva primera competició amb la selecció «va ser genial».

La final es disputava el dissabte 13 d’octubre a la nit, i segons recorda Ferrer, «l’ambient era brutal, hi havia molt de públic espanyol i tothom animava», a més, la portera explica que anar guanyant una final europea per 2-3, és una sensació molt bona. Però llavors va arribar l’huracà Leslie, el fenomen meteorològic que va passar per sobre de la península Ibèrica i que va deixar vents de gran velocitat i molts litres d’aigua en poques hores.

L’arribada de Leslie al Pavelló de Mealhada, on s’estava disputant la final, va fer interrompre el partit quan se’n va anar la llum, llavors faltaven més de dos minuts per acabar el partit, i el joc va estar parat prop de mitja hora, fins que es va intentar reprendre, però llavors, l’huracà va acabar d’arribar amb força sobre la ciutat portuguesa, i va afectar de ple el pavelló. La tempesta va rebentar els vidres d’algunes finestres, i va provocar que peces del sostre del recinte es desprenguessin, i caiguessin sobre la pista, i per seguretat, el partit va quedar definitivament suspès quan faltaven poc menys de dos minuts per jugar.

Anna Ferrer recorda la tensió que va viure l’equip en aquells moments. Les jugadores es van haver d’arrecerar als vestuaris i la vendrellenca apunta que «van passar una mica de por, però per sort no va passar res».

La represa

Els 1.45 minuts que quedaven per disputar es van jugar el passat 1 de novembre, i la Selecció Espanyola es va endur el campionat. Anna Ferrer va assegurar que l’equip es va «haver de mentalitzar» que només jugaria una mica més d’un minut, i van haver d’escalfar de manera intensa per preparar-se.

La vendrellenca ha viscut tota la vida amb l’hoquei patins, segons explica, va començar a patinar quan tenia només tres anys, i ben aviat va agafar l’estic amb el CE Vendrell. Per ella, l’hoquei és «una tradició familiar», ja que tant el seu pare, com el seu germà hi juguen.

Ara Ferrer juga amb el CH Vila-Sana a l’OkLliga, equip amb el qual espera classificar-se per poder disputar la Copa de la Reina, i també espera poder tornar a jugar amb la selecció.

tracking