Diari Més

Un onze tot del primer equip no és garantia d'èxit per al Reus de Bartolo

Els roig-i-negres es van acabar desfent contra un Extremadura per l’arribada de Rodri, el nou entrenador a la banqueta

Imatge de l'onze inicial del Reus aquest dissabte contra l'Extremadura a l'Estadi Municipal.

Un onze tot del primer equip no és garantia d'èxit per al Reus de BartoloCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Bartolo, entrenador del CF Reus Deportiu, va poder alinear un onze inicial amb només jugadors de la primera plantilla del club, després de nou jornades sense poder-ho fer. La plantilla curta a causa dels problemes en les inscripcions, fruit del límit salarial imposat per LaLiga a causa dels problemes econòmics del club reusenc, i les lesions, que van afectar l’equip des de principis de la temporada, van fer que el tècnic del Reus no pogués disposar de jugadors del primer equip per omplir totes les posicions de l’onze.

Per això, noms del filial roig-i-negre com Alfred Planas o Gonzalo Pereira s’havien anat repetint als onzes inicials de l’entrenador, que no havia alineat només jugadors del primer equip des del partit que els roig-i-negres van disputar, i guanyar a Tenerife.

En aquesta ocasió van ser els ja indiscutibles; Edgar Badia, Ángel Bastos, Alejandro Catena, Jesús Olmo, Gus Ledes, Mario Ortiz, Juan Domínguez, Fran Carbia i Miguel Linares, s’hi van poder sumar Borja Herrera, Àlex Carbonell i Ricardo Vaz, una alineació de primer equip que, tot i saltar a la gespa de l’Estadi Municipal amb la intenció d’aconseguir la victòria contra l’Extremadura, davant de la seva afició, es va anar desfent enfront d’un equip que es va créixer amb els gols d’Enric Gallego, que van servir, també, per enfonsar un CF Reus Deportiu que pensava que podia tornar a aconseguir la victòria a casa.

Bartolo va renunciar a la seva defensa de cinc contra l’Extremadura, i va recórrer a una alineació més tradicional, que no va poder frenar l’envestida de l’atac de l’Extremadura tot i les aturades d’Edgar Badia. En aquesta ocasió, tot i haver aconseguit confeccionar un onze de la primera plantilla, no va tenir l’efectivitat esperada.

El suport de l’afició

Tot i el resultat desastrós, els roig-i-negres van poder comptar el suport d’uns seguidors que semblen ser totalment conscients que als jugadors no se’ls pot retreure res, ja que són la part més perjudicada per la situació econòmica del club. Una situació que provoca que diversos factors, com l’estat de la gespa del Municipal, afectin el funcionament de l’equip.

tracking