Diari Més

Finalitza la primera fase de la Lliga Genuine 2018/2019

El Complex Esportiu de Salou ha acollit els 30 equips que disputaran aquesta nova edició de la lliga

Els jugadors del Nàstic Genuine celebrant un dels seus partits amb l'afició

Finalitza la primera fase de la Lliga Genuine 2018/2019Gimnàstic de Tarragona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Lliga Genuine continua creixent i bona prova d’això és l’increment d’equips, de 18 a 30. La lliga, tal i com van fer l’any passat, es divideix en quatre fases però enguany hi haurà sis equips que faran d’amifitrions.

El primer en ser-ho i que ja va viure la cerimònia d’inauguració de la temporada 2018/2019 ha estat el Nàstic. Els partits s’han disputat aquest cap de setmana al Complex Esportiu Salou en tres jornades. Dues dissabte, una matinal i una de tarda, i la tercera aquest diumenge al matí.

En l’àmbit esportiu, els equips del Nàstic i del Reus han obtingut resultats dispars. L’equip amfitrió, el Nàstic, va començar la lliga amb un empat a 1 contra l’Albacete i la jornada de dissabte la va acabar amb victòria per dos gols a un contra Las Palmas. Avui, a les dotze del migdia els tarragonins s’han enfrontat al Málaga, un partit que ha acabat amb una nova victòria dels grana per dos gols a zero.

Per la seva banda el conjunt del Baix Camp va començar la temporada 2018/2019 amb una derrota contra l’Osasuna per zero gols a tres i al segon partit van aconseguir imposar-se per zero gols a dos contra el Sevilla. Aquest matí han jugat a les 10 contra l’Almeria, un matx que ha acabat amb empat a 2.

La segona fase de la Lliga Genuine es dividirà en dues parts. La primera tindrà com a amfitrió al Córdoba i es disputarà el cap de setmana del 18 i 20 de gener i la segona part d’aquesta mateixa fase es jugarà a A Corunya l’1 i el 3 de febrer amb el Deportivo com a amfitrió. La tercera fase, també dividida en dues parts, l’acolliran el Rayo Vallecano i l’Atlético de Madrid a los Ángeles de San Rafael, els caps de setmana del 5 i 7 d’abril i el 26 i 28 d’abril respectivament. Finalment, la lliga arribarà a la seva fi a la Ciutat Esportiva del Valencia el 14 i 16 de juny.

tracking