Diari Més

Antonio Prieto fa dies que treballa per la secretaria tècnica del Nàstic

El club grana va decidir incorporar els seus serveis de forma externa per treballar per reforçar l’equip al mercat d’hivern

Antonio Prieto va ser director esportiu del Real Zaragoza

Antonio Prieto fa dies que treballa per la secretaria tècnica del NàsticHeraldo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona ha decidit reforçar la secretaria tècnica del club de cara al mercat de fitxatges d’aquest hivern. La nova incorporació és Antonio Prieto, que no arriba per entrar a formar part del club tarragoní de forma estructural, sinó per assistir en la tasca d’Arnal Llibert com a secretari tècnic grana de forma externa.

Des del club grana confirmen que Prieto ja es troba treballant per trobar nous fitxatges per a la plantilla d’Enrique Martín, i ho fa amb com a assessor adjunt de la secretaria tècnica del club, realitzant treball de camp per buscar futbolistes que responguin al model d’equip que pretén l’entrenador per al Nàstic.

Des de l’arribada d’Enrique Martín a la banqueta dels grana, que se sap que el nou tècnic té la intenció de reforçar l’equip al mercat d’hivern, que obrirà al mes de gener del 2019. La incorporació d’Antonio Prieto, que ja havia treballat per al Gimnàstic de Tarragona anteriorment, ha de servir per trobar els futbolistes indicats per complementar l’equip de cara a la segona volta de la Lliga, en què el Nàstic haurà de millorar resultats si no vol perdre la categoria aquesta temporada, en què ha protagonitzat el pitjor inici de campanya des del seu retorn a la Segona A.

Un assessor extern

Des del club tarragoní insisteixen a remarcar que la incorporació d’Antonio Prieto no amenaça la posició d’Arnal Llibert, ja que els dos realitzen tasques diferents, des de llocs diferents.

Prieto no forma part de la secretaria tècnica de la institució, sinó que treballa de forma externa per complementar la tasca de Llibert en la incorporació de nous futbolistes a la plantilla del primer equip del Nàstic.

Antonio Prieto ja havia treballat com a adjunt a direcció esportiva del club grana l’any 2013, i recentment havia estat el director esportiu del Real Zaragoza.

L’arribada de Prieto ha de servir per aconseguir fitxatges que ajudin a remuntar l’equip grana, que es troba en un moment molt complicat esportivament, ja que és a la cua de la classificació des de fa tres setmanes, i que fa tres jornades que no suma cap punt, després de perdre en les visites a l’Albacete (2-0) i al Málaga (2-0), i també en el partit de dilluns passat al Nou Estadi davant del Zaragoza (1-3).

tracking