Diari Més

Resta i segueix (2-0)

El Nàstic cau 2-0 contra un Málaga que no s'ha d'esprémer al màxim per guanyar

Tete Morente, durant el partit de Copa del Rei contra el Lugo.

Tete Morente, rumb a MallorcaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Nova derrota del Nàstic de Tarragona, i ja en van tres de forma consecutiva, contra un Málaga que ha jugat realment malament, però que ha estat menys dolent que un conjunt tarragoní que segueix sense oferir sensacions de millora.

Els andalusos han guanyat gràcies a una diana de Koné als 25 minuts de joc i a una altra d’Adrián en el descompte i han pogut sentenciar amb una doble ocasió de Ricca a la primera meitat o amb un tret d’Ontiveros en el segon acte, però n’han tingut prou dues dianes, ja que s’han trobat un Nàstic que, novament, no ha disparat a porteria. I és que en els tres darrers enfrontaments, els tarragonins únicament han gaudit d’una ocasió de gol, la de la diana de Fali contra el Zaragoza, que no va servir ni per a empatar.

Molt mogut l’onze que ha presentat Enrique Martín en un dels camps més complicats, o el més complicat en el que va de campionat, de la Segona Divisió A. Viti ha entrat com a titular en el centre del camp deixant a Javi Márquez a la banqueta. Tot i estar sancionat Fali, el tècnic grana ha decidit sacrificar a un dels dos migcampistes disponibles que hi havia i ha apostat pel jugador del filial. Valentia la que ha demostrat aquí Martín.

No ha fet cap canvi a l’eix de la defensa, però sí en els dos laterals. De fet, hi ha ubicat dos extrems nats. Tete Morente ha cobert la baixa de Coris, lesionat, a la dreta, mentre que Brugui ha abandonat la mitja punta i ha tornat al lateral esquerre, on més ha jugat amb el tècnic navarrès. Amb Viti, un Rocha que ha tingut per davant a una altra novetat, com ho ha estat Dumitru Cardoso.

La cosa, però, no s’ha quedat aquí. Manu Barreiro ha tornat a l’onze en comptes d’un Luis Suárez que havia estat el millor jugador de camp dels darrers partits. En definitiva, Enrique Martín ha pres decisions, que és el que se li demana a un entrenador.

El Nàstic hi ha posat ganes i intenció, però ha marxat al descans perdent 1-0 per culpa del gol de Koné, després d’una errada descomunal en defensa de Josua Mejías, el qual no ha estat capaç de controlar una passada enrere senzilla de David Rocha i ha habilitat a Renato, que ha marxat per banda dreta i ha centrat perquè el davanter marqui, lliure de marca als 25 minuts de joc.

Fins llavors, més o menys tenia controlat el partit el Nàstic. El gol, però, ha posat nerviós al conjunt tarragoní i ha servit perquè el Málaga hagi estat a punt de sentenciar abans del descans. En ambdues ocasions, Ricca ha perdonat. En el 32’, s’ha desmarcat en una centrada lateral de falta i, sol, ha rematat alt i, en el 39’, Renato ha posat un córner trobant, completament lliure de marca, un Ricca que ha tornat a perdonar, rematant a la dreta de la porteria de Becerra.

La diana ha fet perdre el control a un Nàstic que s’ha encomanat més a Viti que no pas a un Rocha que, novament, s’ha mostrat imprecís i ha arribat tard a algunes accions. A més, s’ha notat que Tete Morente i Brugui no són laterals. Defensivament, sobretot per la banda de l’andalús, hi ha hagut molts problemes.

En el segon acte, el Nàstic ha anat a pitjor. Almenys, durant el primer quart d’hora, quan les imprecisions al darrere i el nul control del joc haurien pogut costar-li molt car a l’equip. El rival, però, no ha tingut el seu millor dia i, amb una mica més d’encert, podria haver-li fet molt de mal als de Martín.

Entra Abeledo

Havia jugat dues estones i avui li ha arribat la tercera. Nacho Abeledo ha estat la primera substitució d’Enrique Martín. Ha entrat per un Manu del Moral absolutament nul, sense poder ajudar a connectar cap jugada amb criteri a l’atac. De fet, ha costat molt que els futbolistes ofensius entressin en joc, ja que no els han arribat pilotes clares.

Una pilota lluitada per Barreiro en el 64’ ha estat el primer ensurt que ha provocat el Nàstic, però la cosa no ha anat a més. Gairebé sí que ha estat a punt d’anar-hi, però a l’àrea contrària, un tret d’Ontiveros després de caragolar per banda esquerra i disparar amb cama dreta, a l’esquerra de la meta de Becerra. Era la tercera vegada que perdonava el gol el Málaga.

Javi Jiménez ha estat el segon canvi del Nàstic. Ha entrat per un Brugui que ha marxat del camp amb molèsties. Es tocava la part del darrere de la ciuxa i ha abandonat el terreny de joc poc a poc.

Tete, expulsat

Estava a punt d’ingressar en el terreny de joc Luis Suárez quan el tècnic grana ha canviat de plans. I ho ha fet perquè Tete Morente ha vist la segona groga i ha estat expulsat. Semblava que l’estigués buscant. Tercera falta amb una groga. Diuen que a la tercera és la vençuda i així ha estat.

Finalment, sí que ha entrat Luis Suárez, per Dumitru, però si al Nàstic li costava amb onze, amb deu homes encara ha estat més complicat i s’ha vist abocat a una nova derrota.

Una derrota que ha quedat encara més palesa amb la sentència, d'Adrián i en el 92', després de rematar una centrada de Blanco quan estava completament sol dins de l'àrea rival.

FITXA TÈCNICA

MÁLAGA

Kieszek, Iván, Diego González, Pau, Ricca, Renato Santos (Hicham, 80’), N'Diaye, Adrián, Ontiveros (Lacen, 92’), Koné (Haksabanovic, 46’) i Blanco Leschuk.

NÀSTIC

Isaac Becerra, Tete Morente, Josua Mejías, Raúl Albentosa, Mohammed Djetei, Brugui (Javi Jiménez, 72’), David Rocha, Viti, Dumitru Cardoso (Luis Suárez, 78’), Manu del Moral (Nacho Abeledo, 59’) i Manu Barreiro.

GOLS

1-0, Koné (25’); 2-0, Adrián (92’).

ÀRBITRE

Álvaro Moreno Aragón (madrileny). Va mostrar la targeta groga als locals Blanco Leschuk, N’Diaye i Ontiveros; i als visitants Tete Morente (2, 75’), i Dumitru.

INCIDÈNCIES

La Rosaleda va acollir a 17.256 espectadors.

tracking