Diari Més

Partit de vital importància pel CF Reus

Els del Baix Camp reben la visita de l’Extremadura (18 hores) en un partit on només els val la victòria

Ledes celebrant un gol al Municipal

Gus Ledes executa a l'Albacete (0-1)Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ja ho va dir Xavi Bartolo a la roda de premsa prèvia, «el partit de dissabte és el més important de la temporada fins ara» i és que el Reus s’enfronta a l’Extremadura avui a les 18 hores a l’Estadi Municipal. L’Extremadura és el penúltim classificat amb nou punts, a només quatre dels roig-i-negres que necessiten sumar els tres punts per no enfonsar-se més al descens. Ara mateix, els del Baix Camp ocupen la dinovena posició, la primera de les places de descens però empatats a punts amb el Lugo i el Tenerife, fora del descens, i molt a prop de les places tranquil·les.

És per això que avui al Reus només li val sumar els tres punts i haurà de deixar enrere la mala ratxa on dels darrers nou punts possibles només n’ha sumat un. Per aquest partit, Bartolo recupera una peça clau per l’equip, Gus Ledes ja torna a estar disponible després de complir el partit de sanció per acumulació de targetes grogues. El portuguès tornarà al centre del camp per ajudar a l’equip a moure la pilota al seu ritme. Una altra de les novetats a l’onze podria ser la incorporació de Ricardo Vaz acompanyant a Linares i Carbia en cas que el tècnic decideixi abandonar el sistema de cinc defensors que tan poc resultats els està donant fins al moment. Amb qui no podrà comptar Bartolo és amb Villanueva i Querol, tots dos encara lesionats.

Davant tindran a l’Extremadura que va estar a punt de guanyar el darrer partit contra l’Osasuna després de posar-se dos a zero en el marcador però els navarresos van aconseguir remuntar el partit, emportant-se els tres punts i fent caure al tècnic dels extremenys. Juan Sabas va ser destituït poc després de consumar-se aquesta derrota i el seu lloc l’ocuparà un exgrana, Antonio Rodríguez Saravia ‘Rodri’ que s’estrenarà aquesta tarda a l’Estadi Municipal de Reus i que ja ha fet alguns canvis a la seva primera convocatòria respecte les de Sabas. El nou tècnic ha deixat fora a Djalo, titular indiscutible al centre de la defensa, i al migcampista Billy Arce.

El central ha estat un dels fixes al centre de la defensa però els darrers errors en els últims partits l’han convertit en el blanc de moltes crítiques. Rodri ja va avisar que «encara queden dues o tres setmanes per veure el meu equip realment». El tècnic no podrà comptar pel partit d’avui amb Balbi, lesionat, i amb Zarfino que haurà de complir un partit de sanció per acumulació de targetes.

tracking