Diari Més

Enrique Martín: «Avui hem estat ordenats»

El tècnic del Nàstic veu millores en els seus

El tècnic, Enrique Martín, durant la roda de premsa.

Enrique Martín: «Hem de millorar a pilota parada»Nàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del Nàstic, Enrique Martín, veu millores en el seu equip respecte la imatge que va oferir a Albacete i a casa contra el Zaragoza.

Segons ha explicat el tècnic després que els seus hagin caigut derrotats a La Rosaleda, «hem estat vius fins el darrer segon. Hem tingut al davant un gran equip i el partit ens ha marxat en dos errors. Hem defensat amb ordre i hem estat allí».

A més, ha afegit que «l’últim gol fa lleig el partit, sota el meu punt de vista», fent referència a un dels dos errors que ell mateix havia esmentat prèviament.

El debutant Viti i Brugui han estat els dos millors futbolites del Nàstic. Ha assegurat que no el preocupa que hagin estat molt per sobre que d'altres jugadors del primer equip, sinó tot el contrari: «Abans que preocupar-me, m’il·lusiona que hi ha nois que volen anar-hi. Avui hem estat ordenats i, quan hem tingut la pilota, hem jugat amb sentit. Ens ha faltat profunditat, però no és fàcil amb aquest rival».

Finalment, ha parlat sobre l'expulsió de Tete Morente. «Des de les banquetes no es pot veure, no puc jutjar-la. Ens ha fet mal l’expulsió, però hem anat a buscar l’empat amb ordre», ha sentenciat.

tracking