Diari Més

El Nàstic vol foradar un mur fins ara infranquejable

Els tarragonins visiten a un Málaga (16 hores) que ho ha guanyat tot a La Rosaleda

Luis Suárez

El Nàstic vol foradar un mur fins ara infranquejableNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic visita aquesta tarda a les 16 hores a un Málaga que ha guanyat tots els partits que ha disputat enguany a La Rosaleda i que arriba al duel com a gran favorit. És així perquè els andalusos són a un punt de l'ascens directe a Primera i perquè, per plantilla i per pressupost, són candidats ferms a l'ascens a Primera.

Els tarragonins són cuers i arriben després d'oferir una pèssima imatge en els dos darrers partits disputats, que han desembocat en dues derrotes, contra l'Albacete (2-0) i el Zaragoza (1-3). Tothom sap que puntuar a La Rosaleda és una missió més que complicada pel Nàstic, però la necessitat hi és, i és molt gran.

Els andalusos recuperen a quatre sancionats, com són els centrecampistes Adrián González, el senegalès Alfred N'Diaye i Javi Ontiveros y el defensa uruguaià Federico Ricca.

El porter Munir no podrà jugar en estar convocat amb la selecció marroquina i el tornarà a suplir Kieszek. Per lesió, no jugaran els defenses Juankar i Luis Hernández y el centrecampista Álex Mula.

Sense Coris

Per part del Nàstic, Sebas Coris no s'ha pogut recuperar de les molèsties que arrossegava, i s'uneix a les baixes ja conegudes d'Arzo, Iván López, Ramiro Guerra, Fali i Uche. Així, Enrique Martín haurà de recompondre la defensa i buscar un carriler dret, que podria ser o bé Abrahám o Javi Jiménez, que actuarien a cama canviada, o un extrem que endarrerís la seva posició, com Brugui, Omar Perdomo o Tete Morente.

Amb Becerra a la porteria, Tete podria ser l'escollit per jugar com a lateral, mentre que a l'altre carril Abrahám Minero i Javi Jiménez es disputaran el lloc. El primer acaba de sortir d'una lesió i aquesta circumstància podria condicionar la decisió de Martín. A l'eix de la defensa, podrien repetir Mohammed Djetei, Josua Mejías i Raúl Albentosa.

En el centre del camp, sense Fali podrien repetir Javi Márquez, David Rocha i Brugui, amb Manu del Moral i Luis Suárez a la punta d'atac.

tracking