Diari Més

Enrique Martín, en estat pur

La roda de premsa ha mostrat l'audàcia i el caràcter del tècnic navarrès

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del Nàstic deTarragona, Enrique Martín, ha revelat aquest divendres alguns dels defectes que té el seu equip i veu clar algunes llacunes en la «pilota parada», causa d'alguns dels gols encaixats des de la seva arribada.

Enrique Martín ha insistit que el Nàstic ha de millorar a pilota parada i en la «gestió del joc» per poder revertir una situació complicada, que ha portat el conjunt tarragoní a ocupar l'última posició del campionat nacional de Lliga 1/2/3.

El tècnic, de tota manera, no descarta donar la sorpresa en el duel que es jugarà aquest dissabte a La Rosaleda (16.00 hores). Per aconseguir-ho, Martín creu que serà important continuar amb l'«evolució» que està portant, segons ell, l'equip.

«El meu llibre tindrà moltes pàgines i serà de bon contingut», ha afegit el tècnic navarrès.

Martín aposta per deixar enrere la negativitat després de dues temporades en les quals la salvació s'ha aconseguit en l'última jornada lliguera.

En aquest sentit, l'entrenador del Nàstic ha manifestat que a ell no el «podrà» cap comentari del passat i creu fermament que «les ments negatives no tenen futur».

El tècnic, Enrique Martín, durant la roda de premsa.

Enrique Martín: «Hem de millorar a pilota parada»Nàstic

tracking