Diari Més

El CF Reus espera un Extremadura renovat per al partit a l'Estadi

Rodri, el nou tècnic, deixa fora de la convocatòria  el defensa D’jalo i el migcampista Billy Arce, habituals en els onzes de Juan Sabas

Imatge de la celebració d'un dels gols que el Reus ha marcat a l'Estadi Municipal.

Imatge de la celebració d'un dels gols que el Reus ha marcat a l'Estadi Municipal.Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CF Reus Deportiu s’enfronta demà a l’Extremadura en el partit corresponent a la catorzena jornada de Lliga, a les sis de la tarda a l’Estadi Municipal. En un enfrontament en què els roig-i-negres volen recuperar la victòria, per així, posar una mica de llum a les notícies sobre la situació del club reusenc que corren des de fa setmanes.

L’Extremadura arribarà a Reus havent canviat d’entrenador, després de la destitució de Juan Sabas a causa de la derrota del conjunt blaugrana a casa contra l’Osasuna (2-3). El club extremeny va anunciar el passat dimarts el nom del nou entrenador, l’ex tècnic del Nàstic de Tarragona Antonio Rodríguez Saravia, conegut com a Rodri.

El nou entrenador del conjunt extremeny té intenció de buscar les causes dels problemes de l’equip per ajudar-lo a sortir de la penúltima posició de la taula, que ocupa amb nou punts, els mateixos que el cuer, el Nàstic.

Pel que fa a la visita a l’Estadi Municipal, Rodri va comentar en la seva presentació oficial que el Reus és un «rival complicat» i que es posiciona bé en defensa, però que també genera «propostes a escala ofensiva».

Canvis en l’alineació

El nou tècnic del conjunt blaugrana ja va deixar veure ahir alguns dels canvis que pretén introduir per millorar el rendiment de l’Extremadura. En la seva primera convocatòria com a entrenador de l’equip extremeny, Rodri ja va demostrar alguns dels canvis que vol introduir en el funcionament del grup.

Un habitual dels onzes de Juan Sabas, el defensa Marcelo D’jalo i el jove migcampista Billy Arce van quedar fora de la convocatòria per al partit de demà, i en canvi, hi va incloure altres jugadors més ofensius com Willy Ledesma, Borja Granero o Álex Barrera.

Rodri té la intenció de convertir l’equip blaugrana en un conjunt molt més eficaç defensivament, i amb un plantejament molt diferent del que l’Extremadura havia tingut fins ara. Per al partit de demà, el nou tècnic no podrà comptar ni amb Balbi, que està lesionat, ni amb Giovanni Zarfino, que complirà un partit de sanció per acumulació de targetes grogues.

Si els canvis introduïts pel nou tècnic del conjunt extremeny donen fruits en el primer partit, el CF Reus es trobarà amb un rival fort en defensa, i haurà de demostrar que té recursos per generar perill a l’àrea contrària i ocasions de gol.

Torna Gus Ledes

Per al partit de demà, Xavi Bartolo podrà tornar a comptar amb el migcampista Gus Ledes. Un dels homes imprescindibles al mig del camp reusenc, i l’encarregat de xutar les jugades a pilota parada.

Si el CF Reus aconsegueix vèncer l’Extremadura demà, aconseguirà la segona victòria de la temporada a casa, i endolcir, lleugerament, la mala maror que s’ha anat generant en els darrers dies per la situació econòmica del club, encara que només sigui de forma temporal.

tracking