Diari Més

Coris cau d'una convocatòria sense Uche

Enrique Martín ha convocat a vint futbolistes, dos d'ells del filial, per visitar el Málaga aquest dissabte (16 hores)

Sebas Coris, contra el Cádiz-

Coris: «L'actuació de l'àrbitre a Cadis va ser una mica dubtosa»Antonio Vázquez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Enrique Martín ha desplaçat a un total de vint futbolistes a Málaga. I és que aquest dissabte, a les 16 hores, el Gimnàstic de Tarragona jugarà a La Rosaleda amb l'objectiu d'abandonar la zona de descens entre cella i cella. Viti i Salva Ferrer, centrecampista i central, respectivament, són els dos jugadors del filial que s'ha emportat el tècnic del Nàstic.

Iván López, Fali, Arzo i Ramiro Guerra apareixien a l'informe mèdic, amb què ja estava clar que no es desplaçarien. A més, tampoc ho han fet Sebas Coris i Ike Uche, que sembla que no s'han recuperat de les seves respectives molèsties.

El gran dubte serà qui jugarà en el lateral dret, amb la baixa de Coris. Enrique Martín podria reubicar a un lateral esquerre, com Abrahám o Javi Jiménez, o bé endarrerir un extrem com Brugui, Tete Morente o, fins i tot, a Omar Perdomo.

La llista completa

La llista de vint futbolistes està formada pels porters Becerra i Bernabé; els defenses Abrahám, Javi Jiménez, Djetei, Mejías, Salva Ferrer Cadamuro i Albentosa; els migcampistes Javi Márquez, Tete Morente, Rocha, Viti Omar, Dumitru i Abeledo; i els davanters Barreiro, Suárez, Manu del Moral i Brugué.

tracking