Diari Més

Bartolo: «El partit de dissabte és el més important de la temporada fins ara»

Els jugadors han rebut xerrades individuals i col·lectives per «fer pinya» davant la complicada situació del club

Imatge d'arxiu del tècnic Xavi Bartolo.

Xavi Bartolo, CF ReusCF Reus

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'entrenador del Reus, Xavi Bartolo, ha reconegut aquest divendres que el fet que l'Extremadura hagi canviat d'entrenador just abans d'enfrontar-se a ells els «condiciona» per poder preparar el duel de la millor manera.

El quadrereusenc rebrà aquest dissabte (18.00 hores) a l'Extremadura, en un duel entre dos equips en situació de descens i que tenen urgències reals de sumar punts per revertir la situació.

Els extremenys van veure com JuanSabasera destituït i el substituïa l'extècnic grana Rodri al capdavant de labanqueta, una situació que para Xavi Bartolo «ens condiciona una mica de cara a la preparació del partit».

Sobre el rival, el tècnic del conjunt roig-i-negre ha advertit que en aquesta categoria «no hi ha partits fàcils» i contra l'Extremadura no serà una «excepció».

Bartolo ha donat una gran rellevància al duel davant els extremenys, ja que «el del dissabte és, segurament, el partit més important de la temporada fins ara».

Sobre el seu equip, el tècnic ha desvetllat que han treballat el tema psicològic amb els futbolistes. «Durant aquesta setmana hem realitzat xerrades individuals i col·lectives per fer pinya» davant la complicada situació esportiva i econòmica, després de saber que el club ha generat un deute superior als cinc milions d'euros i que ha entrat enpreconcursode creditors.

tracking