Diari Més

Ramiro Guerra recau de la seva lesió al genoll

El centrecampista s’ha retirat de l’entrenament d’aquest dijous

Ramiro Guerra encara no ha disputat cap partit amb la samarreta del Nàstic.

Ramiro Guerra, més a prop de la recuperacióNàstic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ramiro Guerra ha tornat a lesionar-se. El centrecampista arribat del Villarreal aquest passat mercat d’estiu en qualitat de cedit torna a la infermeria en recaure de la lesió de genoll que va patir la passada campanya amb el seu club d’origen.

El futbolista nascut fa 21 anys a Montevideo està passant un autèntic malson tot i la seva joventut. Ramiro va arribar al Nàstic després d’estar, en principi, completament recuperat d’una artroscòpia que se li va realitzar el març del 2018 en el seu genoll esquerre. El jugador no va tornar a vestir-se la samarreta del Villarreal, tot i que havia començat a tenir minuts en el primer equip, ja que els terminis de recuperació eren de tres a quatre mesos.

Segons van assegurar des del Nàstic, el futbolista estava completament recuperat a la seva arribada a Tarragona però, en el segon entrenament a les ordres de José Antonio Gordillo, va caure en el dic sec. Va ser a causa d’una lesió muscular en el recte femoral dret. De tres a cinc setmanes va ser la previsió del club, tot i que es va allargar.

Ara, totalment recuperat d’aquesta primera lesió, Ramiro ha recaigut de la lesió del genoll. De moment, és aviat per poder determinar si la lesió és greu, però apunta que no va quedar completament recuperat de la seva primera lesió de genoll i que haurà de sotmetre’s a algun tractament per a intentar solucionar tots aquests problemes. Una intervenció quirúrgica per fer net no estaria descartada, ni molt menys.

tracking