Diari Més

L'equip segueix treballant i fent pinya tot i la situació del club

A la plantilla roig-i-negra no se li pot exigir més esforç que el que ha demostrat sobre el camp

Imatge de la celebració d'un dels gols que el Reus ha marcat a l'Estadi Municipal.

Imatge de la celebració d'un dels gols que el Reus ha marcat a l'Estadi Municipal.Olívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Des de principi de temporada se sap que la situació econòmica del CF Reus Deportiu no és «per tirar coets», com la va definir, l’ara president institucional de l’entitat, Xavier Llastarri. El passat 31 d’agost, després de només dues jornades de Lliga en la que és la tercera temporada dels roig-i-negres a la Segona Divisió A, ja va quedar palès que el club reusenc no complia les condicions econòmiques que marca LaLiga, i que la temporada seria complicada per a l’equip.

Amb el pas dels mesos, la mala situació econòmica del club s’ha anat fent més evident, fins al punt de trobar-se amb dificultats per pagar els sous dels seus futbolistes durant dos mesos, i la part més preocupant, el pròxim 10 de desembre és la data límit que té el club roig-i-negre per fer efectiu algun dels pagaments, perquè si no, ja farà tres mesos que els jugadors no reben el sou, i seran lliures de rescindir els seus contractes.

Però tot i aquesta situació precària, des de l’inici de la competició, els futbolistes han fet pinya i han seguit treballant per tirar endavant l’equip. Ho ha comentat l’entrenador, Xavi Bartolo, en nombroses ocasions, que aquesta plantilla no se li pot demanar més, ja que, tenint en compte la situació del club, i les poques bones notícies que els arriben sobre una possible solució, que els jugadors segueixin compromesos, treballant i esforçant-se per fer funcionar l’equip i per donar alegries als seus seguidors, és impressionant.

Hi ha preocupació

Tito Ortiz, un dels jugadors que no va poder ser inscrit a l’agost, i que va decidir denunciar el club per incompliment de contracte, va comentar que entre la plantilla, a mesura que avancen les setmanes, hi ha preocupació per la incertesa sobre la situació del club, sobretot, va dir, per la poca comunicació que hi ha per part de la directiva cap als seus futbolistes.

Per això, és encara més de mèrit, que els integrants de la plantilla roig-i-negra segueixin mostrant optimisme i esforçant-se per aconseguir guanyar i mantenir l’equip en una bona posició.

Sensació de normalitat

Avui a la tarda, alguns membres de l’equip seran en una botiga de telefonia del carrer Llovera firmant autògrafs. Una iniciativa que servirà per transmetre la sensació de normalitat que dóna la plantilla als aficionats reusencs.

tracking