Diari Més

El Nàstic visita la Rosaleda, on el Málaga ha sumat tots els punts

Els tarragonins hauran de demostrar si han millorat en defensa davant d’un rival que gairebé sempre marca

Imatge d'una jugada del partit entre el Málaga i la contra el Numancia a la Rosaleda .

El Nàstic visita la Rosaleda, on el Málaga ha sumat tots els puntsMàlaga CF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nàstic de Tarragona visita aquest dissabte a les quatre de la tarda el camp del Málaga CF, la Rosaleda, un terreny que resultarà complicat per als grana, ja que els blanc-i-blaus han sumat els divuit punts en els sis partits que han disputat a casa seva aquesta temporada.

Els andalusos estan actualment en la quarta posició de la classificació de la Segona Divisió A, sumant 26 punts després de dues jornades sense guanyar, després de les visites al Sadar, el camp de l’Osasuna (2-1), i al Molinón, el camp de l’Sporting de Gijón (2-2).

Però per als homes de Juan Ramón López Muñiz sembla que tot rutlla quan juguen a casa, davant de la seva afició, ja que el Málaga és l’únic equip de la categoria que ha aconseguit vèncer tots els partits que ha disputat al seu estadi. Una estadística que, d’entrada, no pinta massa prometedora per a un Nàstic que necessita començar a sumar els punts de tres en tres si vol sortir de la cua de la classificació, i recuperar la confiança dels aficionats tarragonins, a qui la derrota de dilluns al Nou Estadi va deixar considerablement decebuts amb el paper de l’equip sobre el terreny de joc.

L’entrenador del Nàstic, Enrique Martín, ha parlat des de la seva arribada de la necessitat de reforçar la defensa grana, i en el partit d’aquest dissabte els tarragonins hauran de demostrar que ha millorat en aquest aspecte, ja que el Málaga només ha deixat la porteria contrària a zero en dues ocasions.

Blanco Leschuk, perillós

El davanter argentí Gustavo Exequiel Blanco Leschuk és el màxim golejador de l’equip malagueny amb sis dianes, i un dels homes de qui més s’haurà de preocupar la defensa grana en el partit d’aquest dissabte a la Rosaleda, si els tarragonins volen mantenir la porteria de Becerra a zero i augmentar, així, les possibilitats d’endur-se algun punt del camp dels blanc-i-blaus.

Al Nàstic de Tarragona li ha tocat el camp més complicat de la categoria per intentar demostrar que pot canviar la dinàmica negativa en què es troba, i començar a sumar.

tracking