Golf

El Golf Costa Daurada es proclama campió de la Lliga Juvenil

La final es va disputar aquest cap de setmana a les instal·lacions de l’Sports Center de Tarragona

El Golf Costa Daurada va disputar la final a les instal·lacions del club el passat cap de setmana.

El Golf Costa Daurada es proclama campió de la Lliga JuvenilCedida

El Golf Costa Daurada Sports Center de Tarragona és el flamant campió de la sisena edició de la Lliga del Comitè Juvenil de la Federació Catalana de Golf, després que aquest passat cap de setmana s’emportés la victòria en la fase final de la competició, que es va disputar a les instal·lacions de l’entitat tarragonina.

En una final molt disputada i on va regnar la màxima igualtat, el Golf Costa Daurada va superar el Golf Sant Cugat per un ajustat 4,5 a 3,5, inscrivint així el seu nom en el palmarès de la competició. També va millorar la seva posició del 2017, quan es va quedar a les portes del triomf en ser superat a la final pel Can Cuyàs Golf, club que va quedar en la tercera posició en aquesta edició del 2018, en superar l’Aro Mas Nou.

D’aquesta manera, el Golf Costa Daurada es va fer seu el títol de campió en la competició favorita dels golfistes júniors catalans, i que va permetre coronar un any més el millor equip d’entre els dotze que s’hi havien inscrit per a aquesta edició de 2018. El torneig, disputat per equips sota la modalitat match play, permet veure en acció enfrontaments de dos jugadors o jugadores de les categories benjamí, aleví, infantil i cadet. Cada duel individual suma un punt per al vencedor, fins a arribar al resultat global que determina el campió i que, en aquesta ocasió, va permetre aconseguir el títol a un Golf Costa Daurada que va competir amb deu jugadors i jugadores que van demostrar un molt bon nivell. Van ser Cristina Cuartero Blanco, Jaime Crispi Saz, Guillermo Albacar Obeso, Daniela Campillo Martinez, Marina Mitjans Bardalet, Ignacio Berea Cellier, Pol Teruel Roca, Oscar Brualla Colom, Jorge Berea Esteve i Joan Panisello Ferragut.

El camí a la final

Per poder competir a la final del passat cap de setmana que donava accés a aquest títol, el Golf Costa Daurada havia superat com a campió de grup la fase regular, que consta de tres jornades, a més d’eliminar el Golf Fontanals en l’inici del play-off. Aquest passat cap de setmana a les instal·lacions del Golf Costa Daurada Sports Center de Tarragona, el Golf Costa Daurada va demostrar la capacitat de competició per proclamar-se campió de la Lliga del Comitè Juvenil de la Federació Catalana de Golf.

La final es va disputar a les instal·lacions de l’Sports Center de Tarragona que ofereix diversos recursos per als amants de l’esport de la demarcació de Tarragona en un entorn natural.