Diari Més

Seguir fugint del descens

El Reus visita aquesta tarda (16 hores) l’estadi Ramón de Carranza on intentarà sumar els tres punts contra el Cádiz per seguir allunyant-se de la zona vermella

Carbonell, en una acció del duel davant el Sevilla Atlético, el curs passat, a l'Estadi.

El club es mostra optimista amb la continuïtat d'Àlex CarbonellOlívia Molet

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cádiz i Reus es veuen les cares aquesta tarda (16 hores) al Ramón de Carranza en un partit que tots dos buscaran els tres punts per fugir de la zona calenta de la classificació. El Reus es troba ara mateix 16é, amb 13 punts, només dos per sobre del Real Zaragoza que ocupa el primer lloc de descens a Segona Divisió B. Per la seva banda, el Cádiz tampoc es troba gaire lluny, els gaditans són dotzens amb 14 punts, només un per sobre del Reus.

Les dinàmiques en què es troben tots dos conjunts són força diferents. Els andalusos encadenen dues victòries consecutives, 1 a 2 contra el Lugo i 5 a 1 contra l’Elx, mentre que el Reus ve de sumar un punt dels darrers sis possibles. Els del Baix Camp no guanyen a domicili des de la jornada cinc on van imposar-se per la mínima contra el Tenerife.

Bartolo ha començat a recuperar efectius, l’últim en incorporar-se ha estat Ricardo Vaz que ja va demostrar en l’anterior partit contra el Lugo que vol fer coses importants aquesta temporada i ser una peça clau. Precisament, un dels jugadors més importants en l’onze de Bartolo avui no podrà jugar. És el cas del migcampista Gus Ledes, que ha de complir un partit de sanció després de veure la cinquena cartolina groga en el darrer partit contra el Lugo. Tot fa pensar que el seu lloc l’ocuparà Àlex Carbonell.

En el Cádiz hi ha un vell conegut de l’afició roig-i-negra, Dejan Lekic que apunta a la titularitat després de la seva gran actuació en el darrer partit contra l’Elx. El serbi va entrar a la segona meitat i, juntament amb Salvi, van aconseguir posar el marcador final de cinc gols a un, una remuntada que segurament el portarà a sortir d’inici en el partit d’aquesta tarda. Per aquest encontre, Álvaro Cervera recupera al central Kecojevic però encara no pot comptar amb Servando ni Juan Hernández, tots dos lesionats.

Tots dos conjunts volen seguir, una setmana més, fora del descens i per a que el Reus ho aconsegueixi l'únic resultat que li assegura no caure a la zona vermella és una victòria que els mantindria, com a mínim, dos punts allunyats de l'infern.

tracking