Assetjament total del Cádiz

El Reus encaixa una nova derrota davant un Cádiz que ha pogut firmar una golejada (2-0)

Olmo controlant la pilota en el partit d'avui

Assetjament total del CádizCF Reus

Res ha pogut fer el Reus per intentar endur-se algun punt del Ramón de Carranza. El Cádiz ha començat més fort el partit i ràpidament ha tingut el premi del gol. Al minut 7 Vallejo ha rematat a plaer una centrada des de banda dreta i Badia no ha pogut fer res per aturar l’esfèrica. Amb l’1 a 0 en el marcador semblava que el Reus espavilava però només ha aconseguit aproximar-se un parell de cops a l’àrea rival i de manera molt tímida.

El Cádiz ha tornat a dominar per complet el partit i al minut 22’ Lekic ha estat a punt de fer el segon gol del partit però Badia, amb una gran intervenció ha aconseguit mantenir viu al Reus. El lateral esquerra del Cádiz ha centrat la pilota al segon pal on ha rematat Lekic a plaer però Badia ha anat com un coet del primer al segon pal per aconseguir desviar el xut del davanter serbi. El Reus no aconseguia sortir del seu camp a causa de la gran pressió que exercia el Cádiz en camp rival, tot això els del Baix Camp han intentat aproximar-se a l’àrea rival. Alfred ha protagonitzat una gran jugada, lliurant-se de tres defensors però ha perdut la pilota just quan arribava a la frontal de l’àrea.

La primera meitat s’ha acabat amb un domini absolut del Cádiz però amb una diferència mínima en el marcador gràcies, una vegada més, a les bones intervencions de Badia. La segona part ha començat exactament igual que la primera i el gol del Cádiz no ha tardat en arribar. Aquest cop Badia no ha pogut fer res per evitar que Lekic fes el segon gol del partit. El davanter serbi només ha hagut d’empènyer una pilota que ha sortit dels peus de Jairo. Els jugadors del Reus han reclamat fora de joc però Bastos estava habilitant al punta del Cádiz. Lekic no ha volgut celebrar el gol anotat al seu exequip.

Minuts més tard el Reus ha tornat a l’atac amb un intent de Linares des de la frontal però la pilota ha marxat molt desviada. Badia ha tornat a demostrar la seva qualitat amb unes quantes aturades més. La primera ha estat doble, primer ha aconseguit refusar un xut a boca de canó de Vallejo, el rebot ha caigut als peus de Lekic que, amb la presència dels defensors, no ha aconseguit rematar bé i Badia ha tornat a exhibir una gran demostració de reflexes per evitar el tercer gol.

Bartolo ha volgut posar més consistència al centre del camp i ha desfet la defensa de tres canviant a Gonzalo per Carbonell. A més, també ha aprofitat per donar entrada a Ricardo Vaz al lloc d’Alfred, per posar més pólvora en atac però els canvis no han rutllat. Carbonell no ha estat capaç de fer-se amb el mig del camp i pràcticament no se l’ha vist en el partit i Ricardo Vaz, ha aparegut més en tasques defensives que no pas ofensives, a causa de les poques pilotes que li arribaven de tres quarts cap amunt. Al minut 72’ Badia ha tornat a evitar un gol del Cádiz amb una bona estirada al xut de Jairo.

El partit s’ha acabat amb un gol del Reus que no ha pujat al marcador. Juan Domínguez s’ha plantat sol davant Cifuentes i no ha perdonat però el migcampista es trobava en posició antireglamentària. Finalment, resultat de 2 a 0 que hagués pogut ser pitjor de no ser per les intervencions de Badia. Ara el Reus haurà d’estar pendent de la resta de la jornada perquè es queda dos punts per sobre del descens amb un partit més que la resta d’equips.

Cádiz.Cifuentes, Correa, Sánchez, Mauro, Brian, Garrido (Edu Ramos 81’), José Mari, Salvi, Jairo, Vallejo (Salvador 91’) i Lekic (Carrillo 74’).

Reus. Badia, Bastos, Catena, Olmo, Gonzalo (Carbonell 67’), Borja Herrera, Mario Ortiz, Juan Domínguez, Alfred (Ricardo Vaz 67’), Carbia i Linares.

Gols. 1-0 Vallejo (7’) i 2-0 (Lekic 50’)

Àrbitre. Valentín Pizarro Gómez (col·legi castellà-manxec) ha amonestat a Mauro (45’) i Brian (74’) per part dels locals.

Incidències. Partit disputat a l’estadi Ramón de Carranza davant 13.229 espectadors.